Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, fascinat de imnul unei echipe din Superligă: ”E greu de scos din cap!”. Nea Gică nu-l simpatizează: ”Mă înjura la portavoce”

MM Stoica, fascinat de imnul unei echipe din Superligă: ”E greu de scos din cap!”. Nea Gică nu-l simpatizează: ”Mă înjura la portavoce”

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Adminstraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că ”o plăcere vinovată”: imnul celor de la FC Voluntari.

Micuţa, dar inimoasa galerie a celor de la FC Voluntari s-a făcut remarcată în Superligă pentru devotamentul său, dar şi pentru celebrul îndemn: ”Viaţa mea o împart alături de Voluntari”, devenit hit printre microbişti.

Mihai Stoica, acaparat de imnul celor de la FC Voluntari

Cel care dă tonul în galerie este ”nea Gică”, un domn în etate, care nu concepe să nu fie alături de echipa sa, la bine şi la rău.

Mihai Stoica şi-a amintit un episod în care un tip cu o voce gravă, la portavoce, îl înjura de zor şi nu înţelegea despre ce este vorba.

Bineînţeles, era vorba de ”nea Gică”, cel care, din câte se pare, nu este fan al oficialului de la FCSB.

Dacă îţi intră în minte cântecul, e foarte greu să îl scoţi din cap. M-a înjurat omul acela bătrân, care cântă.

Pe mine m-au înjurat mulţi, dar la un moment dat m-a înjurat cineva cu o voce foarte puternică. Când mă uit, era domnul în vârstă la portavoce”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

VIDEO: O mostră a imnului celor de la FC Voluntari

Afla mai multe despre: mihai stoicanea gicafc voluntari 

viewscnt
Articole similare