Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îi înţeapă pe cei de la CSA Steaua după succesul din Conference League: ”Am avut, ieri, 25.000 de suporteri alături de noi”

MM Stoica îi înţeapă pe cei de la CSA Steaua după succesul din Conference League: ”Am avut, ieri, 25.000 de suporteri alături de noi”

Steaua

Comentarii

Echipa FCSB s-a calificat joi seara în turul al treilea preliminar al Conference League, după un meci spectaculos cu Saburtalo, scor 4-2, în manşa secundă a turului doi. În urmă cu o săptămână, în partida tur, echipa georgiană Saburtalo s-a impus cu 1-0.

MM Stoica, mesaj indirect pentru CSA Steaua: ”Am avut, ieri, 25.000 de suporteri alături de noi”

Joi seară, fundaşul bucureştenilor, Dawa, a deschis scorul în minutul 44, când a înscris cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea.

În startul reprizei secunde, Octavian Popescu a trimis în bară (minutul 47), iar în minutul 56 tot Octavian Popescu a pasat pentru Edjouma şi acesta a marcat pentru 2-0.

Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol pe contraatac, în minutul 77.

Trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, din centrarea lui Radunovic, care a readus-o pe FCSB în avantaj 3-2. În minutul 46 Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea şi a închis tabela la 4-2, scor care o califică pe FCSB în turul al treilea preliminar al Conference League.

Pe stadion au fost prezenţi 25.000 de suporteri, fapt ce l-a uimit pe MM Stoica, care a specificat că nu mai este niciun dubiu că gruparea din Berceni este continuatoarea Stelei.

”Înainte de inspiraţia lui Olaru, centrarea lui Risto şi lovitura de cap a lui Coman de la golul 3, a fost reacţia Peluzei Nord la golul lor de 2-2, reacţie preluată de tot stadionul.

Asta a fost şi este Steaua Bucureşti, o echipă cu 25.000 jucători aseară!”, a transmis Mihai Stoica, pe Facebook.

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, complet dezamăgit de evoluţia unui jucător de la FCSB: ”Nu mi-a plăcut deloc. Inspiraţie puţină”

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicacea steaua 

viewscnt
Articole similare