Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica le dă speranţe fanilor: ”Revine Chiricheş? Am o relaţie apropiată!”. Ce pregăteşte FCSB pentru următorul sezon | EXCLUSIV

MM Stoica le dă speranţe fanilor: ”Revine Chiricheş? Am o relaţie apropiată!”. Ce pregăteşte FCSB pentru următorul sezon | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Principala ţintă a FCSB-ului pentru întărirea compartimentului defensiv este Vlad Chiricheş (33 de ani), fost jucător la gruparea bucureşteană în urmă cu un deceniu.

În urmă cu 5 zile, Gigi Becali i-a făcut o ofertă fotbalistului care a retrogradat cu Cremonese din Serie A. Patronul FCSB-ului i-a propus lui Chiricheş un salariu de 30.000 de euro lunar, iar fundaşul i-a cerut 48 de ore pentru a da un răspuns. Întrebat despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş să revină la FCSB, MM Stoica a dat detalii.

Căpitanul naţionalei României este principalul obiectiv al lui Becali pentru perioada de transferuri din vară. În cazul în care ar accepta, Chiricheş s-ar întoarce la FCSB după 10 ani petrecuţi în Premier League şi Serie A.

MM Stoica a vorbit despre o posibilă revenire a lui Vlad Chiricheş la FCSB

”Noi sperăm. Da, cred că da. Noi sperăm. Ar fi o lovitură de proporţii. Eu am o relaţie foarte apropiată cu el, Pinti e naşul lui Chiri. Aşteptăm să se decidă şi ar fi un câştig din foarte multe puncte de vedere.

Nu doar că discutăm despre căpitanul unei echipe din Serie A, dar vorbim şi despre ce ar reprezenta în vestiar. Dacă toţi fotbaliştii di lume ar avea grijă cum o face Chiricheş, am avea fotbalişti de 48 de ani, de 50 de ani.

Mereu alege ce e nou ca să-şi prelungească viaţa de fotbalist. Au fost accidentări, dar care se pot termina la un moment”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

În acest sezon, Chiricheş a bifat 16 meciuri în tricoul grupării lombarde şi este cotatd e Transfermarkt la 1.300.000 de euro.

  • Vlad Chiricheş a evoluat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 - august 2013. Gigi Becali l-a vândut atunci la Tottenham Hotspur pentru 9.5 milioane de euro, moment în care Transfermarkt îl evalua pe internaţionalul român la 8 milioane.

Alături de roş-albaştrii, fotbalistul născut la Bacău a câştigat singurele trofee din carieră: două campionate şi o Supercupă a României. 

Dan Petrescu a încurcat anotimpurile? MM Stoica, pus pe ironii: ”Geaca de iarnă îi provoacă crizele de nervi. Creşte temperatura corpului” :) | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: vlad chirichesfcsbmm stoicaserie a 

viewscnt
Articole similare