Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu l-a iertat pe Rednic după victoria categorică a FCSB-ului: "A zis că vine cu tăvălugul şi a luat patru" | EXCLUSIV

MM Stoica nu l-a iertat pe Rednic după victoria categorică a FCSB-ului: "A zis că vine cu tăvălugul şi a luat patru" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 4-0 în primul meci oficial al anului, în faţa celor de la UTA, şi s-a distanţat la 11 puncte în fruntea clasamentului în Superligă.

Mircea Rednic era încrezător înaintea meciului cu FCSB, de luni seara, de pe Arena Naţională.

"Mergem ca un tăvălug să câştigăm" , declara antrenorul înaintea partidei de luni.

De altfel, antrenorul arădenilor a continuat declaraţiile surprinzătoare şi după înfrângerea usturătoare suferită de echipa sa: "FCSB nu a făcut un joc bun, dar a profitat de greşelile noastre, greşeli copilăreşti, mai ales la primul gol, Fabri a stat şi s-a uitat".

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a profitat de moment şi l-a ironizat pe Mircea Rednic.

"Mircea Rednic ne-a ameninţat că vine cu tăvălugul. În afara celor patru goluri, nu am avut nicio ocazie, nu? Poate ne explică unde e greşeala, că a lovit-o prea bine Olaru? Rednic a zis că vine cu tăvălugul şi a luat patru.

Meciurile astea sunt cu două tăişuri, ne pot aduce încredere. Noi am dominat competiţia, am terminat anul cu un avans de opt puncte şi am şi pierdut puncte importante din cauza arbitrajului.

Totuşi, acum două sezoane, CFR Cluj avea un avans de 14 puncte, au rămas 7 puncte la intrarea în play-off, iar după doar două etape au mai rămas cu un avans de două puncte. 

Chiar nu suntem campioni, ştim că nu suntem, avem speranţe, avem încredere, dar încă nu suntem campioni" , a declarat MIhai Stoica la Orange Sport.

FCSB - UTA 4-0

FCSB a învins-o pe UTA cu scorul de 4-0 (2-0), luni, pe Arena Naţională, în ultima partidă din etapa a 22-a a Superligii.

Darius Olaru a reuşit un hattrick (20, 22, 66 - penalty), marcând primele două goluri în mai puţin de 120 de secunde, ambele după erori ale lui Tiberiu Căpuşă. Căpitanul roş-albaştrilor a reuşit realizat tripla dintr-un penalty acordat după un fault comis de kenyanul Eric Johana Omondi asupra lui Mihai Lixandru, lovitura de pedeapsă fiind acordată după consultarea VAR.

Olaru este golgheterul la zi al Superligii, cu 13 goluri marcate.

David Miculescu (82), fost jucător la UTA, a închis tabela, din pasa lui Baba Alhassan, aflat la meciul său de debut în tricoul vicecampioanei.

UTA a avut o bară prin uruguayanul Ariel Lopez (8), iar slovacul Andrej Fabry a ratat o ocazie mare în finalul primei reprize (45+1).

FCSB şi-a luat revanşa după ce UTA s-a impus în tur cu 2-1.

Afla mai multe despre: rednicfcsbmihai stoicauta 

viewscnt
Articole similare