Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica ştie cum poate ajunge FCSB să joace în Ghencea: ”Am primit un răspuns ciudat!”

MM Stoica ştie cum poate ajunge FCSB să joace în Ghencea: ”Am primit un răspuns ciudat!”

FCSB

Comentarii

MM Stoica, oficialul de la FCSB, a dezvăluit că a primit un răspuns ciudat în momentul când s-a pus problema ca echipa lui Gigi Becali să evolueze în Ghencea.

Odată cu inaugurarea noului stadion din Ghencea, FCSB a depus cerere pentru a juca pe arena Steaua, dar s-a lovit de refuzul celor de la CSA.

Întrucât nu vor să împartă stadionul cu echipa care pretinde că este reala continuatoare a Stelei, ”militarii” au găsit tot felul de scuze pentru a îi bloca pe rivali din a ajunge în Ghencea.

Până acum, eforturile celor de la CSA au mers, dar un nou proiect de lege ar putea da peste cap planurile echipei conduse de MApN. Chiar Marcel Ciolacu a dezvăluit că se va implica în această problemă. 

MM Stoica a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei cu CFR. Oficialul echipei a dezvăluit ce paşi urmează FCSB pentru a putea juca în Ghencea. Clubul se foloseşte de decizia Guvernului României, care reglementează închirierea bazelor sportive.

”Am primit un răspuns ciudat!”

”Am primit un răspuns ciudat (n.r. legat de dreptul FCSB-ului de a juca pe stadionul Ghencea), pentru că, în prima parte a răspunsului, argumentaţia e că încă nu sunt normele de aplicare ale legii.

Mi se pare incredibil cum cineva refuză zeci de mii de euro pe meci, preferând să joace o echipă care nu plăteşte, pe un bun al poporului român. Cineva vrea ca statul român să piardă sume considerabile.

Aşteptăm normele şi după aia aşteptăm ca lucrările de mentenanţă să se desfăşoare în condiţii optime şi să se termine în acest... secol?!”, a spus MM Stoica. 

Afla mai multe despre: fcsb-ghencea-mm stoica 

viewscnt
Articole similare