Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment incredibil! După umilinţa cu Hercules, suporterii echipei Ajax Amsterdam vor primi înapoi banii pe bilete

Moment incredibil! După umilinţa cu Hercules, suporterii echipei Ajax Amsterdam vor primi înapoi banii pe bilete
Comentarii

Decizie foarte interesantă luată de conducătorii lui Ajax Amsterdam după eliminarea ruşinoasă din Cupă.

După umilinţa cu Hercules, suporterii echipei Ajax Amsterdam vor primi înapoi banii pe bilete

Ajax Amsterdam, învinsă de o echipă din divizia a patra în Cupa Olandei, a decis să dea banii înapoi fanilor care s-au deplasat la meci.

Ajax Amsterdam a trăit un calvar cu echipa din divizia a patra USV Hercules (3-2), în Cupa Olandei. Clubul de amatori a marcat golul victoriei în minutul 93, prin Grotenbreg.

„Împărtăşim această durere şi suntem profund ruşinaţi”, a notat clubul într-un mesaj adresat suporterilor.

Prin urmare, conducătorii clubului au decis să facă un gest faţă de fanii care au făcut deplasarea, rambursând preţul biletului şi al transportului pentru cei care au dorit acest lucru.

Cupa Olandei | Ajax, eliminată în mod dramatic de o echipă din liga a patra

Formaţia antrenată de John Van 't Schip a fost eliminată din competiţie de către USV Hercules, o echipă din al patrulea eşalon al fotbalului din Ţările de Jos.

USV Hercules s-a impus cu scorul de 3-2, într-un meci cu un final dramatic. Echipa din a patra divizie olandeză a deschis scorul în primul act, în minutul 16, prin Pieters. În minutul 66, acelaşi Pieters a reuşit "dubla".

"Lăncierii" şi-au revenit pe final, Brian Brobbey a înscris în minutul 84 din pasa lui Tahirovic.

Chuba Akpom a marcat la cinci minute mai târziu, în minutul 89, servit de Gaaei.Revenirea de pe final nu a fost de ajuns pentru echipa din capitală, iar Grotenbreg a înscris în minutul 90+3 şi a dezlănţuit haosul pe stadionul din Utrecht. USV Hercules s-au impus cu scorul de 3-2 şi vor continua în optimile Cupei Olandei.

Formaţia din Utrecht joacă în a patra ligă a Olandei. USV Hercules este un club înfiinţat în secolul XIX, în 1882. În sezonul trecut, au încheiat pe locul trei dar au ratat promovarea în a treia divizie, după o înfrângere într-un meci de baraj.

Afla mai multe despre: ajax amsterdamolandasuporteri 

viewscnt
Articole similare