adplus-dvertising
You are here:

Moment ISTORIC la Dinamo. Străinii vin şi investesc sume colosale pentru a renaşte clubul. Discuţiile sunt avansate: "Vor profit la echipă"

Moment ISTORIC la Dinamo. Străinii vin şi investesc sume colosale pentru a renaşte clubul. Discuţiile sunt avansate: "Vor profit la echipă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan financiar. Cu datorii uriaşe, clubul din Ştefan cel Mare este aproape de a fi preluat din nou de un fond de investiţii din străinătate.

Fără victorie în Liga I de la începutul lunii august, Dinamo se confruntă cu mari probleme şi pe plan financiar. Cu datorii de 7.5 milioane de euro, în urma managementului dezastruos al lui Pablo Cortacero, clubul din Ştefan cel Mare a intrat în insolvenţă, însă poate fi salvat de un nou fond de investiţii străin.

Veste uriaşă pentru Dinamo. Străinii vin şi investesc sume colosale pentru a renaşte clubul. Discuţiile sunt avansate: "Vor profit la echipă"

"Este adevărat. Sunt în contact cu un fond de investiţii care mi-au transmis că au clienţi interesaţi de preluarea lui Dinamo. Negocierile sunt într-un stadiu incipient, dar respectivii clienţi s-au arătat interesaţi de investiţie.

Ne-au adresat câteva întrebări de bun simţ şi lucrăm la un material lămuritor astfel încât să putem să avansăm cu negocierile. Nu pot să vă dau un orizont de timp, însă sunt optimist.

Ce pot să vă spun despre cei interesaţi să investească la Dinamo e că sunt orientaţi spre profit. Ei gândesc că au mai uşor acces la cupele europene cu un club din estul Europei cum este Dinamo, în comparaţie cu un club din vest" , a declarat administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, pentru fanatik.ro.

Fără victorie în Liga I din data de 2 august, Dinamo este acum penultima în clasament, cu doar opt puncte obţinute în cele 15 etape disputate.

viewscnt
Articole similare