Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment ISTORIC la FCSB. Becali dă marea lovitură şi îl face pe Dennis Man cel mai scump jucător din Liga I. Fotbalistul, direct la un club din grupele Champions League

Moment ISTORIC la FCSB. Becali dă marea lovitură şi îl face pe Dennis Man cel mai scump jucător din Liga I. Fotbalistul, direct la un club din grupele Champions League

FCSB

Comentarii

FCSB pare că a trecut peste criză de coronavirus din lot, iar acum echipa patronată de Gigi Becali a început din nou să obţine rezultate importante în Liga I. Mai mult, după ce s-a vindecat de COVID-19, Dennis Man a revenit la evoluţiile care l-au consacrat şi echipele importante din Europa au început din nou să se intereseze de serviciile sale.

FCSB a obţinut o victorie extrem de importantă pentru moralul echipei în derby-ul cu Dinamo. Deşi a avut mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, după ce mai mulţi jucători importanţi din lot au fost diagnosticaţi cu COVID-19, deţinătoarea Cupei României a trecut repede peste problema medicală şi s-a impus cu 3-2 în faţa "câinilor' lui Cosmin Contra.

Cu Florinel Coman accidentat, Dennis Man este acum cel mai în formă jucător din lotul celor de la FCSB. Mijlocaşul de 22 de ani şi-a demonstrat încă o dată valoarea chiar şi în meciul cu Dinamo, de pe Arena Naţională. A oferit o pasă decisivă pentru Florin Tănase, care a deschis scorul în minutul 8 şi care a şi stabilit scorul final, 3-2, dintr-un penalty obţinut tot de Dennis Man. În urma evoluţiei foarte bune din partida cu rivalii de la Dinamo, Man a ajuns la cifre incredibile în acest start de sezon.

Moment ISTORIC la FCSB. Becali dă marea lovitură

Opt goluri şi cinci pase decisive a reuşit mijlocaşul de 22 de ani în cele şapte meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile. Astfel, echipele importante  din Europa au început din nou să se intereseze de serviciile fotbalistului român. După ce Norwich, Feyenoord şi Atalanta au negociat intens, în vara acestui an, transferul lui Dennis Man, Anamaria Prodan a dezvăluit acum că Dinamo Kiev, echipă calificată în grupele Ligii Campionilor, unde va da peste FC Barcelona, Juventus şi Ferencvaros, a vrut să-l transfere pe mijlocaşul de 22 de ani.

"Da, Dinamo Kiev! Am discutat să îl ducem acolo. Nu a apărut asta pe nicăieri. Nu ştiu dacă la vară va mai avea nevoie de el. 

Cred că patronul vede preţurile. Dacă Man va continua aşa, am certitudinea că vom putea aduce 12 milioane de euro şi alte 3 în bonusuri foarte concrete. Becali a vrut 15 milioane. Dar asta cu 12 milioane şi bonusuri a fost o variantă găsită pe ultima sută de metri. Acum se poate.

Eu l-aş fi dat pe Man pe 10 milioane plus bonusuri. Dacă Gigi voia să îl dea pe 8 milioane, îşi alegea fără probleme echipele”, a spus agentul lui Dennis Man, Anamaria Prodan, pentru gsp.ro.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • Dinamo Kiev l-a luat, în această săptămână, sub formă de împrumut, şi pe Tudor Băluţă, de la Brighton

Afla mai multe despre: dennis manfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare