Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză TOTALĂ în Liga I: "Este fabulos!". CFR Cluj are înlocuitorul perfect pentru Dan Petrescu

Surpriză TOTALĂ în Liga I: "Este fabulos!". CFR Cluj are înlocuitorul perfect pentru Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a obţinut calificarea mult aşteptată în grupele Europa League, iar viitorul clubului pare asigurat din toate punctele de vedere graţie sumelor importante de bani care urmează să vină de la UEFA.

CFR Cluj a reuşit, în vara acestui an, să-şi treacă în palmares al treilea titlu consecutiv de campioană în Liga I, apoi echipa lui Dan Petrescu a continuat evoluţiile bune şi în cupele europene. Chiar dacă a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost eliminată dramatic din preliminarii, la loviturile de departajare, de Dinamo Zagreb, CFR Cluj şi-a asigurat prezenţa în grupele Europa League.

A trecut de nordicii de la Djurgarden şi de la KuPS Kuopio, iar acum se pregăteşte pentru duelurile cu AS Roma, cu Young Boys şi cu ŢSKA Sofia în cursa pentru un loc în primăvara europeană. În ceea ce priveşte parcursul pe plan intern, CFR Cluj este pe locul al treilea în clasamentul Ligii I, la egalitate de puncte cu FCSB şi la şase lungimi în spatele liderului Universitatea Craiova.

CFR Cluj are înlocuitorul perfect pentru Dan Petrescu. Anamaria Prodan, propunere pentru ardeleni

În ciuda performanţelor impresionante reuşite de Dan Petrescu pe banca ardelenilor, chiar în vara acestui an s-a discutat despre o eventuală plecare a antrenorului de la campioana României. Până la urmă, Dan Petrescu a rămas în continuare alături de clubul la care a câştigat cele mai multe trofee din carieră, însă Anamaria Prodan a pregătit varianta perfectă pentru banca ardelenilor, în cazul unei eventuale despărţiri de actualul antrenor al echipei.

"Ruben Albes (n.r. antrenorul lui Hermannstadt) are echipa lui, iar preparatorul lui e unul dintre cei mai buni din Spania, din prima ligă de acolo. Este fabulos. Dacă ar avea nevoie Steaua (n.r. FCSB) sau CFR de un antrenor, atunci eu l-aş propune pe Ruben.

L-am ales pentru că eu cred cu tărie că fotbaliştii sau antrenorii frumoşi sunt siguri pe ei şi fac bani din publicitate. Toţi antrenorii mei sunt frumoşi”, a spus Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescueuropa league 

viewscnt
Articole similare