Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment unic la FCSB. Becali a dat afară un fotbalist fără să-l lase să joace vreun meci: "Gata, ne-am strâns mâna şi am plecat"

Moment unic la FCSB. Becali a dat afară un fotbalist fără să-l lase să joace vreun meci: "Gata, ne-am strâns mâna şi am plecat"galerie foto

FCSB

Comentarii

Venit la FCSB în 2010, Claudiu Voiculeţ n-a apucat să evolueze pentru gruparea roş-albastră şi a semnat, în cele din urmă, în aceeaşi vară, cu Pandurii Târgu Jiu.

Victor Piţurcă a fost numit pe banca tehnică a FCSB-ului, în iunie 2010, însă, după doar două luni, s-a despărţit de roş-albaştri. În scurta sa aventură petrecută la conducerea echipei patronate de Gigi Becali, fostul selecţioner l-a adus la echipă pe Claudiu Voiculeţ, care impresionase la Internaţional Curtea de Argeş.

"Venise domnul Piţurcă la echipă şi am înţeles că a vrut să fac parte din lot. Da, am fost prezentat. Eu venisem accidentat. Făcusem o entorsă într-un amical din cantonament. Cred că vreo trei luni m-a ţinut entorsa. Eu, când m-am dus, nu eram apt de joc. După aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Piţurcă, a plecat. A venit Ilie Dumitrescu. Mi-a zis că are altă gândire, venise lotul de la Urziceni.

Am discutat cu dânsul şi mi-a zis că vrea să facă altceva, că vrea să facă «tiki-taka» cu cei de la Urziceni. Erau Onofraş, Bilaşco... Am înţeles şi am plecat, că eu nu m-am dus acolo să stau pentru bani. Puteam sta frumos cu cei care se antrenau la echipa a doua, dar eu voiam să joc. Ne-am strâns mâna şi am plecat" , a declarat Claudiu Voiculeţ pentru gsp.ro.

Trecut ulterior pe la CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş, Claudiu Voiculeţ şi-a încheiat, în cele din urmă, cariera la Pandurii Târgu Jiu, în 2017.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare