Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente inedite la Cupa Mondială. Szczesny şi Messi au pus un pariu chiar pe teren: "Probabil voi fi suspendat, dar nu-mi pasă de asta acum"

Momente inedite la Cupa Mondială. Szczesny şi Messi au pus un pariu chiar pe teren: "Probabil voi fi suspendat, dar nu-mi pasă de asta acum"galerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Wojciech Szczesny a dezvăluit că a pierdut un pariu cu Messi, chiar în timpul meciului dintre Argentina şi Polonia.

În minutul 39, la scorul de 0-0, Lionel Messi a fost atins în careu de Wojciech Szczesny, iar centralul partidei a dictat lovitură de la 11 metri pentru Argentina, în urma consultării sistemului VAR. Înainte ca arbitrul să ia decizia, portarul Poloniei a dezvăluit că a pus un pariu cu starul argentinian.

"Am vorbit înainte de penalty cu Messi şi i-am spus că-i dau 100 de euro dacă arbitrul va dicta penalty. Aşa că am pierdut pariul. Nu ştiu dacă e permis să faci asta la Campionatul Mondial, probabil voi fi suspendat, dar nu-mi pasă de asta acum. Oricum, nu o să-i dau banii. Nu-i pasă lui de 100 de euro, cred că are destui bani" , a declarat Wojciech Szczesny.

Szczesny a reuşit să-i apere lovitura de la 11 metri lui Messi, acesta fiind al doilea penalty consuecutiv apărat de goalkeeper-ul Poloniei, după cel din meciul cu Arabia Saudită.

Potrivit presei internaţionale, care citează regulamentul FIFA, jucătorilor le este interzis să participe, direct sau indirect, la pariuri sau la alte jocuri de noroc. În cazul în care va fi găsit vinovat, Szczesny ar putea fi amendat cu cel puţin 90 de mii de euro. 

Însă, cum pariul din meciul de miercuri seară pare să fi fost doar o glumă între cei doi fotbalişti, portarul polonez va scăpa, cel mai probabil, fără pedepse.

Argentina - Polonia 2-0

Echipa naţională a Argentinei a învins, miercuri, scor 2-0, selecţionata Poloniei, ambele formaţii calificându-se în optimile Cupei Mondiale. 

Sud-americanii au ratat un penalty în prima repriză, prin Messi, în minutul 38, când portarul polonez Szczesny a parat şutul starului argentinian. Totuşi, echipa lui Scaloni a deschis scorul imediat după pauză, în minutul 46, atunci când Mac Allister a trimis în plasă centrarea lui Molina.

În minutul 68 Julian Alvarez a înscris pentru 2-0 din pasa lui Enzo Fernandez. Polonia a fost dominată şi a pierdut cu 0-2, dar se califică mai departe, în optimi, la egalitate de puncte cu Mexic, dar cu golaveraj mai bun.

Mexic a învins pe Arabia Saudită, cu 2-1, dar victoria nu a mai contat. Ambele goluri ale învingătorilor au fost înscrise în repriza secundă, de către Henry Martin (min. 47) şi Luis Chavez (min. 52). Pentru saudiţi a punctat Salem Al Dawsari, în minutul 90+5. La acest meci al patrulea oficial a fost românul Istvan Kovacs.

În clasamentul final al grupei C s-a impus Argentina (6 puncte), urmată de Polonia (4 puncte), Mexic (4 puncte) şi Arabia Saudită (3 puncte).

În optimile de finală, Argentina va întâlni Australia, iar Polonia va juca împotriva Franţei.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare