Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul emoţionant când Budescu a venit să îşi ia rămas bun de la MM Stoica şi coechipierii de la FCSB: ”Ne mai vedem, vin la un tenis” | EXCLUSIV

Momentul emoţionant când Budescu a venit să îşi ia rămas bun de la MM Stoica şi coechipierii de la FCSB: ”Ne mai vedem, vin la un tenis” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a părăsit-o oficial pe FCSB, după ce nu a reuşit să îl impresioneze pe Gigi Becali în urma revenirii la club.

Constantin Budescu a revenit la FCSB la cererea lui Gigi Becali, deşi antrenorul echipei de la acel moment, Edi Iordănescu, l-a prevenit pe patron că fotbalistul nu este potrivit pentru sistemul folosit de echipă.

Latifundiarul nu a vrut să audă însă şi l-a adus oricum pe mijlocaşul ofensiv înapoi la club, ca apoi să îl facă praf în presă şi să îl dea afară după doar câteva luni.

Budescu a fost cel ce a dus la ruptura dintre Becali şi Iordănescu jr., în urma comentariilor făcute de patron în spaţiul public în legătură cu evoluţiile internaţionalului român.

După ce a promis că nu va mai face scandal la televizor şi chiar a introdus anumite clauze în acest sens în contractul lui Iordănescu, Becali a revenit la vechile obiceiuri, iar antrenorul a părăsit echipa.

Momentul emoţionant când Budescu a venit să îşi ia rămas bun de la MM Stoica şi coechipierii de la FCSB

Şi Budescu s-a despărţit oficial de FCSB acum, la începutul lunii ianuarie, şi şi-a luat rămas bun de la staff şi coechipieri.

MM Stoica a dezvăluit că momentul a fost unul emoţionant şi că, deşi a părăsit echipa, Budescu îi va mai vizita pe roş-albaştri să joace tenis.

S-a reziliat cu Budescu, a fost emoţionant, a venit ieri, şi-a luat rămas bun. E un băiat senzaţional. Ne-am luat rămas bun, dar ne mai întâlnim. Noi jucam tenis după antrenamente şi zicea că <<mai vin şi eu la tenis>>.

E o dulceaţă Budescu, nu a ridicat niciodată vreo problemă. Dani Coman nu ştie ce se întâmplă la FCSB, cum nici eu nu ştiu ce se întâmplă la Hermannstadt”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

În cele patru luni petrecute la FCSB după revenire, Constantin Budescu a reuşit să însumeze doar 11 apariţii, în care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

În prima perioadă petrecută la club, ”tricolorul” însumase 13 goluri şi 12 pase decisive în 37 de partide.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare