Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motiv de îngrijorare pentru Edi Iordănescu. Un titular al naţionalei, în scădere de formă: ”E vina antrenorului” | EXCLUSIV

Motiv de îngrijorare pentru Edi Iordănescu. Un titular al naţionalei, în scădere de formă: ”E vina antrenorului” | EXCLUSIV
Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, la debutul în play-off.

Vochin şi Pulhac au pus lupa pe Bancu după CFR - Craiova

În al doilea meci din acest play-off, Universitatea Craiova a dat lovitura în Gruia, reuşind să câştige în casa CFR-ului, 2-1.

O fază controversată a avut loc în timpul meciului când Mogoş s-a repezit spre minge, dar a fost doborât de Andrei Ivan, care s-a aruncat pe direcţia alergării adversarului, lovindu-l cu spatele peste picioare.

Cristi Pulhac, însă a dat vina pe Bancu, care trebuia să se afle în locul lui Andrei Ivan, fiind responsabilitatea lui de fundaş!

Pulhac: Bancu e pe teren, dar ce caută acolo?!

Andrei Vochin: ”Bancu e faorte avantat si ia un coleg zona defensivă, se întâmplă de multe ori. 

Cristi Pulhac: Atunci nu ştie să se stea în teren. Ce caută acolo? Nu e problem lui Bancu care îl aduce pe Ivan în postura de apărător? Şi atunci nu te gandeşti că e şi greşeala lui Bancu, nu doar Ivan? 

Andrei Vochin: În dinamica jocului, ne-am obisnuti ca Bancu să fie în altă zone... 

Cristi Pulhac: Da, dar un fundaş prima dată eu cred că e fundaş. Şi după dacă poate... Eu ştiu, dacă e normal să stăm toţi în atac.

Silviu Tudor Samuilă: Bancu nu arată foarte bine în 2024. Îl întoarce Otele acolo. A mai făcut ceva greşeli la câteva meciuri...

Andrei Vochin: Mie mi se pare că a jucat mult mai bine la echipa naţională decât la echipa de club, în toamnă. Poate e şi o problemă de antrenor. 

Silviu Tudor Samuilă: A fost mult mai puţin vulnerabil. Ech nat e mai compactă decât U Craiova. Bancu a avut mereu probleme in 1 vs.1”.

În clasament, Universitatea Craiova a venit pe locul secund în play-off, cu 28 de puncte, iar CFR Cluj a rămas cu 27 de puncte şi este pe locul 4.

”Cum îl ajuti pe Matei Ilie să treacă peste meciul ăsta?”. Reacţii după ce fundaşul a fost înger şi demon cu oltenii | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: bancuandrei ivanuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare