Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Alex Băluţă a refuzat să vină la FCSB: ”Chiar am stat de vorbă cu el”. Planul mijlocaşului Slaviei Praga

Motivul pentru care Alex Băluţă a refuzat să vină la FCSB: ”Chiar am stat de vorbă cu el”. Planul mijlocaşului Slaviei Praga

Stranieri

Comentarii

Emil Săndoi susţine că Alex Băluţă este decis să rămână în continuare în străinătate şi se gândeşte că ar putea ajunge la un moment dat în campionatul Germaniei.

Mijlocaşul Slaviei Praga a fost ofertat de Gigi Becali în această vară, dar i-a transmis că preferă să rămână în Cehia şi să se bată pentru tricoul de titular. Băluţă a jucat destul de puţin în ultimul sezon, însă nu dezarmează. Emil Săndoi susţine că l-a întrebat despre situaţia în care află şi jucătorul de 25 de ani i-a mărturisit că vrea să se impună la Slavia şi se gândeşte apoi să facă pasul în campionatul Germaniei.

”Chiar am stat de vorbă cu el mai mult şi l-am întrebat situaţia lui. E adevărat, cam toţi jucătorii care joacă în Cehia se gândesc mai devreme sau mai târziu să ajungă prin Germania. Şi el a avut unele probleme de acomodare. Până la urmă este şansă nu aş fi putut să zic că este neşansă ca echipa să aibă rezultate foarte bune şi în campionat şi în cupele europene. A avut un parcurs de invidiat, mai ales că s-au făcut investiţii foarte mari acolo şi ştiam asta de când Craiova a ajucat cu Slavia Praga. Speră să aibă mult mai multe şanse în campionatul următor şi aşa se va întâmpla, sunt convins”, a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil sandoialex baluta 

viewscnt
Articole similare