Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Andrei Ivan a pierdut primul ”11” la Universitatea Craiova: ”El l-a scos. Şi-a pierdut statutul” | EXCLUSIV

Motivul pentru care Andrei Ivan a pierdut primul ”11” la Universitatea Craiova: ”El l-a scos. Şi-a pierdut statutul” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) a ajuns de la statutul de ”idol”, la cel de ”rezervă, la Universitatea Craiova, într-un timp foarte scurt.

În ultimele două etape de Superligă, antrenorul Universităţii Craiova, Ivaylo Petev, a preferat să-l ţină pe bancă pe Andrei Ivan, şi să-l arunce în teren doar în repriza secundă. Decizie care poate să devină o obişnuinţă.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.de.

Alex Mitriţă, ”călăul lui Andrei Ivan

În ultimele două sezoane petrecute la Universitatea Craiova, Andrei Ivan a marcat 33 de goluri în toate competiţiile. Atacantul nu mai are încrederea de atunci, iar în stagiunea actuală de campionat a în scris doar 3 goluri + 2 pase decisive, în 20 de prezenţe.

  • De asemenea, Andrei Ivan a intrat în conflict şi cu selecţionerul Edi Iordănescu, iar acum are ”uşile închise” la lot.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica este de părere că Andrei Ivan nu mai joacă titular deoarece pe postul său, aripă stângă, există un alt jucător, care se descurcă mult mai bine: Alexandru Mitriţă.

A avut cele mai bune sezoane din carieră. Discuţia asta nu se poate face ignorând evoluţia lui Mitriţă. Practic, Mitriţă l-a scos din echipă. Mitriţă este catalizatorul acestei echipe.

Cu ce-a spus Ovidiu (n.r. - Herea), sunt 100% de acord: Craiova merita să câştige meciul ăsta. A fost mult mai activă. A ratat penalty, a avut ocazii. A trecut printr-un 0-2, pierzându-l şi pe Screciu. Prin momente dificile.

Tu ai fost liderul echipei şi intri în minutul 62, e clar că ţi-ai pierdut statutul. Au jucat, la un moment dat. Ivan în stânga, poziţia lui, şi Mitriţă al doilea atacant.

Probabil că balotajul a fost Ivan cu Roguljic. Că a început cu Roguljic. Ciudat, zicem noi din afară, gândindu-ne cine a fost Ivan şi cine poate să redevină.

Ivan e un jucător cu nişte calităţi extraordinare. Markovic la fel, un jucător cu certe calităţi, dar pare că bate pe loc.

Au fost jucători care au scăpat de kilograme şi să fie din ce în ce mai buni. El, care e foarte tânăr, nu reuşeşte acest lucru. Ivan arată bine. Nu ştiu, e ciudat”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei ivanalexandru mitritamihai stoica 

viewscnt
Articole similare