Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Deian Sorescu şi-ar dori plecarea de la FCSB

Motivul pentru care Deian Sorescu şi-ar dori plecarea de la FCSB

Fotbal

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) are şanse mici să mai continue la FCSB din vară.

  • În acest moment, Deian Sorescu este împrumutat de la Rakow Czestochowa la FCSB până în vară, cu opţiunea unui transfer definitiv din vară.

Deian Sorescu ar putea pleca de la FCSB

Deja fostul patron al celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a declarat că această clauză va fi activată doar dacă ”roş-albaştrii” vor reuşi să câştige titlu.

Chiar dacă şi-a cedat acţiunile de la FCSB, Gigi Becali nu a le-a înstrăinat. Cel mai probabil, acestea au rămas în familia lui, aşa că lucrurile nu par a se fi schimbat radical.

Aşadar, dacă ideea lui Gigi Becali rămâne în picioare după această tranzacţie, Deian Sorescu ar urma să plece de la FCSB în vară, deoarece echipa are şanse minime să mai prindă titlul.

FCSB ar fi obligată să achite o sumă apropiată de 900.000 de euro, deloc de neglijat. Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, polonezii ar fi dispuşi să renunţe la jumătate de sumă pentru a permite întoarcerea lui Deian Sorescu în România.

De ce s-ar întoarce la FCSB?

Rămâne de văzut dacă Deian Sorescu şi-ar mai dori întoarcerea la FCSB din vară. Echipa nu mai are şanse la titlu, eventual doar la o calificare în preliminariile Conference League, în timp ce formaţia de care aparţine, Rakow Czestochowa este foarte aproape de câştigarea titlului în Polonia.

Aşadar, Rakow va evolua în preliminariile Ligii Campionilor în următoarea ediţie a cupelor europene. Coeficientul de ţară al Poloniei nu este unul foarte bun, echivalentul celui din România, însă pentru Deian Sorescu ar fi mai avantajoasă în prezenţă în preliminariile Ligii Campionilor, decât în preliminariile Conference League.

Deian Sorescu mai are contract cu Rakow până în vara lui 2025 şi nu ar fi exclus să-şi dorească o întoarcere în Polonia pentru a lupta din nou pentru un post de titular.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare