Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Joan Laporta a renunţat la Roberto Martinez. Selecţionerul Belgiei nu mai intră în calcule pentru a antrena Barca

Motivul pentru care Joan Laporta a renunţat la Roberto Martinez. Selecţionerul Belgiei nu mai intră în calcule pentru a antrena Barca

FC Barcelona

Comentarii

Roberto Martinez nu mai are şanse să antreneze FC Barcelona, anunţă presa spaniolă.

Joan Laporta a fost cel care a decis ca Barcelona să nu-l oferteze pe Roberto Martinez, actualul selecţioner al Belgiei.

Unul dintre antrenorii cei mai respectaţi ai momentului, Martinez a dus Belgia spre elita fotbalului mondial, iar recent a pierdut în semifinalele UEFA Nations League contra Franţei.

Conform Diario Gol, preşedintele Barcelonei a decis că Roberto Martinez nu este varianta potrivită pentru a-l înlocui pe Ronald Koeman. Sursa citată notează că Laporta consideră că Martinez pierde echipa în momentele cheie, detaliu observat şi la naţionala Belgiei. Mai exact, naţionala lui Martinez se retrage prea devreme şi nu mai este o echipă reactivă, amănunt care l-a costat în meciuri importante pe Martinez.

Tocmai acesta pare să fie motivul pentru care liderul Barcelonei l-a scos din calcule pe Roberto Martinez. Acesta vrea un fotbal ofensiv, de posesie, în care păstrarea mingii şi a controlului pe parcursul meciului să fie o adevărată filosofie, pe care inclusiv fanii vor să o vadă la Barca. De altfel, Ronald Koeman a fost criticat tocmai pentru aceste lucruri în ultima vreme, chiar de către suporterii catalani. 

Afla mai multe despre: roberto martinez 

viewscnt
Articole similare