Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Niczuly nu este convocat în naţionala României: ”A deranjat acea declaraţie”

Motivul pentru care Niczuly nu este convocat în naţionala României: ”A deranjat acea declaraţie”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Portarul titular al celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, Roland Nicuzly (28 de ani), este unul dintre cei mai valoroşi portari din Superligă, însă, cu toate acestea, nu a fost niciodată convocat în echipa naţională a României.

1.700.000 de euro este cota de piaţă a lui Roland Nicuzly, conform transfermarkt.de.

Niczuly şi-a redus singur şansele 

Un motiv pentru lipsa totală de la echipa naţională ar putea fi produs chiar de el, printr-o declaraţie mai veche, în care a lăsat de înţeles că ar putea juca în viitor şi pentru ţara vecină.

Un apropiat al portarului consideră că acesta ar fi motivul principal pentru care Edi Iordănescu îl evită pe Roland Niczuly, atunci când vine vorba despre convocări.

Selecţionerul este cunoscut pentru faptul că ţine foarte mult la liniştea vestiarului şi la faptul că-şi doreşte să lucreze doar cu jucători concentraţi 100% pe ce se întâmplă la echipa naţională.

Roland e cel puţin al treilea portar din România din punctul meu de vedere, cred că merită să fie în lot. Nu ştiu de ce nu e convocat, deciziile îi aparţin selecţionerului, Târnovanu şi Moldovan sunt şi ei doi portari foarte, foarte buni.

Eu cred că Roland nu este convocat din cauza declaraţiei pe care a oferit-o acum ceva timp, când a afirmat că, dacă nu va fi convocat la naţionala României, ia în calcul să reprezinte Ungaria.

Cred că a deranjat acea declaraţie a lui... aşa cred”, afirmă sursa sport.ro.

În acea declaraţie cu pricina, Roland Niczuly nu a exclus posibilitatea de a evoluat pentru Ungaria, în viitor, dacă România îl va evita în continuare.

Pe primul loc pentru mine este naţionala României. Dar dacă voi primi semne de acolo şi voi fi convocat, nu voi spune nu”, declara atunci Roland Niczuly.

Afla mai multe despre: roland niczulyhoratiu moldovanstefan tarnovanuedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare