Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Motivul” pentru care românii s-au bătut între ei în Andorra: ”Gazdele au vrut să scoată steagul `Andorrei Mari`!” | EXCLUSIV

”Motivul” pentru care românii s-au bătut între ei în Andorra: ”Gazdele au vrut să scoată steagul `Andorrei Mari`!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Suporterii României au oferit un nou moment reprobabil, la meciul cu Andorra, când au decis că n-au altceva mai bun de făcut decât să se încaiere între ei.

Din informaţiile oferite de gsp.ro, în minutul 11 al partidei Andorra - România, mai mulţi suporteri ai facţiunii ”Uniţi sub Tricolor” au decis să le aplice o corecţie colegilor de la ”Honor et Patria”.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-i potoli pe huliganii turbulenţi. Mai multe persoane au fost scoase din stadion şi reţinute.

Mihai Stoica a făcut haz de necaz

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat momentul în stilul caracteristic, făcând haz de necaz.

Cu trimitere directă către conflictul iscat recent de unguri, care au afişat steagul ”Ungariei Mari” la meciul internaţional cu Estonia.

  • După bătaia din tribune, materialele pirotehnice folosite şi scandările împotriva Ungariei, România riscă să joace următoarea partidă de acasă, după meicul cu Belarus, fără spectatori.

Am înţeles că au vrut andorezii să scoată `Andorrei Mari` şi d-aia a ieşit scandal! Steagul era mai mare decât Andorra în sine.

La început se striga: `Ruşine, ruşine să vă fie`. La început, da. (n.r. - Silviu Tudor Samuilă: Ne întrebam dacă vorbesc despre fotbalişti) Nu. Era clar că s-a întâmplat ceva”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andorra - romaniasuporterimihai stoica 

viewscnt
Articole similare