Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul şocant pentru care Valentin Mihăilă nu a fost titular cu Ucraina! De ce nu s-a putut baza Edi Iordănescu pe starul de la Parma

Motivul şocant pentru care Valentin Mihăilă nu a fost titular cu Ucraina! De ce nu s-a putut baza Edi Iordănescu pe starul de la Parma

Echipa națională

Comentarii

Valentin Mihăilă nu a fost titularizat de Edi Iordănescu pentru meciul de debut al României la EURO.

De ce Valentin Mihăilă nu a putut fi titular în România - Ucraina

Selecţionerul României l-a introdus în primul „11” pe Florinel Coman pe poziţia de extremă stânga, deşi foarte mulţi experţi îl considerau pe Valentin Mihăilă favorit la postul de titular. Totuşi, se pare că decizia lui Edi Iordănescu nu a fost una strict tehnică, ci a fost nevoit să recurgă la această surpriză.

Concret, Valentin Mihăilă a răcit foarte puternic, a acuzat stări de rău şi nu a putut fi luat în calcul pentru primul „11” cu Ucraina. Informaţia a fost dezvăluită de Claudiu Niculescu, fostul mare jucător de la Dinamo.

„Mihăilă ar fi răcit, ar fi fost bolnav, cu febră. Nici nu ştiam dacă stă pe bancă”, a spus Claudiu Niculescu, potrivit gsp.ro.

  • 2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Valentin Mihăilă, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • Echipa de start a României: Niţă - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Drăguş, Coman

Marcel Ciolacu: „M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii ăştia minunaţi!”

”M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naţionalei, veniţi la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliştilor noştri puterea să lupte pentru victoria aşteptată de o ţară întreagă”, a scris premierul pe Facebook.

”Avem suporteri minunaţi care vor face o galerie senzaţională echipei noastre şi sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, a mai spus preşedintele PSD.

Afla mai multe despre: valentin mihailaromaniaucraina 

viewscnt
Articole similare