Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare de senzaţie făcută de Craiova în Liga I. ”Oferta a fost prea bună!” Oltenii şi-au luat ”diamant”

Mutare de senzaţie făcută de Craiova în Liga I. ”Oferta a fost prea bună!” Oltenii şi-au luat ”diamant”galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova şi-a asigurat viitorul după plecarea lui Mihăilă. Mihai Rotaru l-a adus de la Botoşani pe noul star din Bănie.

Universitatea Craiova are un start perfect de sezon în Liga I, iar fanii oltenilor au toate motivele să spere la mult râvnitul titlu. Deşi au ratat titlul în ultima etapă, când au jucat cu trofeul pe masă, pe propriul teren, în faţa campioanei din ultimii trei ani, CFR Cluj, oltenii pare că au trecut peste eşecul din finalul stagiunii precedente, iar acum sunt concentraţi la maximum pe meciurile din Liga I. Unul dintre argumentele oltenilor în acest an este lotul extrem de bine configurat. Un lot care va fi preluat acum, din nou, de Corneliu Papură, ales de conducerea oltenilor după plecarea lui Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova şi-a asigurat viitorul după plecarea lui Mihăilă. Mihai Rotaru l-a adus de la Botoşani pe noul star din Bănie. Deşi are 20 de ani, George Cîmpanu este văzut de multă lume din fotbalul românesc drept un uriaş talent. Probabil că aşa a privit lucrurile şi patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, când a decis să plătească suma de bani cerută de Valeriu Iftime pentru mijlocaşul său ofensiv.

”S-a luat o sumă frumoasă, plus procente, s-a acoperit o parte din bugetul nostru. Noi de asta suntem aduşi aici, şi eu şi predecesorii mei şi cei care vor veni după mine, cu toţii trebuie să înţelegem că acest club funcţionează şi datorită transferurilor, a vânzării de fotbalişti. Pentru Câmpanu a venit o ofertă bună, spre foarte bună de la Craiova şi era normal să-i dăm curs” a confirmat şi Marius Croitoru pentru Monitorul de Botoşani.

”Aveam nevoie să îmi cârpesc bugetul pe anul ăsta şi atunci am avut nevoie de o afacere scurtă şi cu eficienţă în buget. De aici încolo construiesc, din mers. Încă nu îmi plâng de milă, mai am timp să arăt fotbal, Botoşaniul va avea o echipă competitivă”, a declarat şi Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Noul star din Bănie, comparat cu Messi de marele Liţă Dumitru

George Cîmpanu este internaţional U21 al României şi a bifat până la transferul în Bănie, 22 de meciuri şi trei goluri pentru FC Botoşani.

Între 2015 şi 2019, talentatul mijlocaş ofensiva evoluat la Concordia Chiajna, club unde s-a format ca junior. El a explicat într-un interviu recent că a fost descoperit de fostul mare internaţional, Liţă Dumitru, cel care îl compara cu starul Barcelonei, Leo Messi: ”Ţin minte că aveam vreo 6 ani, mergeam pe terenul de la mine din Chiajna, m-a văzut domnul Liţă Dumitru şi mi-a zis: <<Du-te acasă, vino cu două poze, vino îmbrăcat de fotbal că te bag la fotbal>>. M-am dus acasă, am vorbit cu mama mea şi ea a fost cea care m-a dus şi m-a îndreptat spre fotbal. Când am început să cresc ((Liţă Dumitru)) îmi zicea Messi şi îmi spunea că are încredere mare în mine, că o să ajung unul din cei mai mari fotbalişti români şi acum când mai vorbesc cu el la telefon îmi zice mereu :<<Uite, s-a adeverit ce am spus eu, că o să joci pentru lotul naţional, că eşti la o echipă de top din România şi asta e doar începutul, nu te opri aici!” a explicat Cîmpanu, care recunoaşte că visează să joace lângă starul Barcelonei: ”Îmi place mult, mi-ar plăcea să joc lângă el”

În acest moment, cota sa de piaţă este de 250 de mii de euro. George Cîmpanu a semnat un contract pe cinci sezoane cu formaţia patronată de Mihai Rotaru.

Cât ar fi cheltuit Craiova pentru transferurile din vară

Vicecampioana României s-a întărit în vară cu mai mulţi jucători şi, faţă de alte cluburi din Liga 1, n-a transferat doar fotbalişti liberi de contract.

În total, şefii Craiovei ar fi plătit 700.000 de euro pe transferurie importante reuşite în această vară: 250.000 de euro pentru Cîmpanu, 250.000 de euro pentru Mihai Căpăţînă, 150.000 de euro pentru Reagy Ofosu şi 50.000 de euro pentru Marius Constantin, scrie presa locală.

Afla mai multe despre: mihai rotaruleo messigeorge cîmpanuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare