Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali în plină criză de coronavirus. Patronul de la FCSB a dat o nouă lovitură istorică pentru fotbalul românesc

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali în plină criză de coronavirus. Patronul de la FCSB a dat o nouă lovitură istorică pentru fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

FCSB traversează una dintre cele mai bune perioade din ultimele sezoane, iar patronul Gigi Becali are motive de bucurie şi pe plan extrasportiv.

FCSB este cea mai în formă echipă din Liga I. Cu şase victorii consecutive, roş-albaştrii au preluat conducerea în clasament şi s-au desprins faţă de principalele contracandidate din lupta pentru titlu. Echipa patronată de Gigi Becali s-a impus în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, şi a profitat de paşii greşiţi făcuţi de Universitatea Craiova şi de CFR Cluj.

Oltenii au scos doar o remiză albă în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, campioana ultimelor trei sezoane din Liga I a cedat surprinzător, scor 0-1, pe propriul teren, cu nou promovata UTA, iar acum FCSB are un avans de două puncte faţă de Universitatea Craiova şi şase puncte peste echipa antrenată de Dan Petrescu.

Un nou TUN financiar dat de Gigi Becali în plină criză de coronavirus. Patronul de la FCSB a dat o nouă lovitură istorică

Rezultatele înregistrate de roş-albaştri se datorează şi dispariţiei din spaţiul public a lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera n-a mai trecut pe la baza de pregătire din Berceni din vara acestui an şi n-a mai ieşit să-şi critice jucătorii, iar acest lucru se vede şi în evoluţiile fotbaliştilor de la FCSB. În plus, dincolo de fotbal şi de investiţiile pe care le pregăteşte şi pentru fotbalul feminin, unde se implică din ce în ce mai serios la FC Fair Play, Gigi Becali a mai dat o nouă lovitură.

Conform cancan.ro, patronul roş-albaştrilor a câştigat un proces cu ANAF, proces în urma căruia latifundiarul din Pipera s-a mai îmbogăţit cu un milion de euro, sumă uriaşă pentru criza creată de pandemia de coronavirus. De 11 ani tot încearcă Gigi Becali şi speră să obţină cele cinci milioane de lei din partea instituţiei statului, iar acum a dat marea lovitură.

”Am câştigat după 11 ani procesul cu ANAF. Ne-am tot luptat în instanţă, era normal, sunt banii mei. Am luat 5 milioane de lei. În sfârşit, s-a făcut dreptate. Ar fi trebuit să încasez mai mult, dar asta e decizia judecătorilor.

E o vorbă… Mai bine iau, în loc să dau. S-a dovedit încă o dată că am dreptate, eu nu deschid procese dacă ştiu că nu am nicio şansă să le câştig” , le-a spus Gigi Becali apropiaţilor, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare