Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment ISTORIC în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB şi bagă bani la un club de mare tradiţie din Liga I. Decizia de ultimă oră luată de patronul roş-albaştrilor

Moment ISTORIC în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB şi bagă bani la un club de mare tradiţie din Liga I. Decizia de ultimă oră luată de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă excelentă şi, în urma victoriei de la Gaz Metan, scor 3-2, echipa patronată de Gigi Becali s-a distanţat în fruntea clasamentului din Liga I.

FCSB pare de neoprit în Liga I, iar roş-albaştrii au trecut cu bine şi peste o deplasare extrem de dificilă. Echipa antrenată de Toni Petrea s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Gaz Metan Mediaş şi a profitat de rezultatele negative înregistrate de principalele contracandidate în lupta pentru titlu. Universitatea Craiova a remizat alb la FC Botoşani, iar CFR Cluj a pierdut surprinzător, pe propriul teren, în faţa nou-promovatei UTA.

Astfel, în urma acestor rezultate, FCSB s-a distanţat la două puncte în fruntea clasamentului faţă de olteni şi la şase de campioana ultimelor trei ediţii din Liga I. Roş-albaştrii traversează o perioadă excelentă în special datorită dispariţiei din spaţiul public a lui Gigi Becali, care n-a mai ieşit să-şi critice jucătorii şi care n-a mai trecut pe la baza de pregătire din Berceni din vara acestui an.

Moment istoric în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB şi bagă bani la un club de mare tradiţie din Liga I

Până să se renunţe definitiv la fotbal pentru a se retrage la mănăstire, Gigi Becali speră să dea o nouă lovitură şi să-şi lase amprena şi în fotbalul feminin, nu numai în cel masculin. Forţat de FRF să deţină şi o echipă din fotbalul feminin, patronul celor de la FCSB a încheiat un parteneriat cu unul dintre cele mai vechi cluburi din ţară. Astfel, Gigi Becali plăteşte anual 20 de mii de euro pentru sponsorizarea echipei U15 a celor de la Fair Play Bucureşti, suma care reprezintă jumătate din bugetul echipei mari de fotbal feminin.

În plus, din sezonul următor, Gigi Becali va investi serios şi în prima echipă, care evoluează în Liga I, şi în cea de U13 de la Fair Play Bucureşti, planul măreţ al latifundiarului din Pipera fiind cel de a cuceri titlul şi în fotbalul feminin, aşa cum a reuşit şi cu FCSB în competiţia masculină.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare