You are here:

”N-am mai rezistat. Era atât de frumos momentul”. Florentin Petre, prima reacţie despre cum s-a emoţionat în faţa galeriei lui Dinamo

”N-am mai rezistat. Era atât de frumos momentul”. Florentin Petre, prima reacţie despre cum s-a emoţionat în faţa galeriei lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Florentin Petre, secundul lui Dinamo, a vorbit sincer despre cum a trăit momentul de la finalul victoriei de la Sibiu, 2-0 cu Hermannstadt

Florentin Petre, reacţie şi după meci: ”Doamne, era atât de frumos momentul”

Dinamo a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, în etapa a 14-a din Superligă. Selmani şi Boateng au rezolvat meciul pentru "câini", într-un meci în care gazdele aproape că nu au existat pe teren şi victoria nu a fost pusă sub semnul întrebării. 

Antrenorul secund de la Dinamo, Florentin Petre, a fost vizibil emoţionat pe finalul victoriei cu Hermannstadt, la Sibiu. Camerele l-au surprins în timp ce se abţinea, însă tot a vărsat o lacrimă, atunci când a privit spre peluza alb-roşie.

La scurt timp după ce imaginile au fost făcute virale, Florentin Petre a avut o primă reacţie sinceră. 

„Când am văzut cum cântau, cumulat cu rezultatul, cu emoţia acumulată... Mi-au dat lacrimile. În general, sunt puternic, am trecut prin atâtea în viaţa asta. Dar, acum, pur şi simplu, n-am mai rezistat”, a declarat Florentin Petre pentru gsp.ro.

A mai stat câteva secunde pentru a retrăi momentul în gând, apoi a mai spus: „Doamne, era atât de frumos momentul!”, a mai scris sursa menţionată anterior.

Florentin Petre s-a alăturat în vară staffului condus de Zeljko Kopic şi a preluat rolul de antrenor secund. 

 

116 meciuri, 14 goluri, 3 titluri de campion al României, 5 Cupe ale României şi o Supercupă a României sunt cifrele lui Florentin Petre ca fotbal la Dinamo. 

 

Afla mai multe despre: florentin petredinamolacrimi florentin petre 

viewscnt
Articole similare