You are here:

Imaginile campionatului! În mijlocul meciului, Florentin Petre a lăcrimat când a privit spre peluza dinamovistă, la Sibiu | VIDEO

Imaginile campionatului! În mijlocul meciului, Florentin Petre a lăcrimat când a privit spre peluza dinamovistă, la Sibiu | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul secund de la Dinamo, Florentin Petre, a fost vizibil emoţionat pe finalul victoriei cu Hermannstadt, la Sibiu. Camerele l-au surprins în timp ce se abţinea, însă tot a vărsat o lacrimă, atunci când a privit spre peluza alb-roşie.

Un sentiment tot mai rar! Florentin Petre s-a abţinut, dar tot a vărsat o lacrimă când a privit galeria lui Dinamo

Dinamo a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, în etapa a 14-a din Superligă. Selmani şi Boateng au rezolvat meciul pentru "câini", într-un meci în care gazdele aproape că nu au existat pe teren şi victoria nu a fost pusă sub semnul întrebării. 

Dinamo a urcat pe locul 4 în clasament, cu 21 de puncte. Hermannstadt este pe 14, cu 13 puncte adunate şi are patru înfrângeri consecutive, însă altceva a impresionat pe arena din Sibiu. 

Florentin Petre a devenit actorul principal de pe banca lui Dinamo, după ce principalul Zeljko Kopic a fost eliminat după jumătate de oră de joc. Atunci, croatul a criticat şi gesticulat pentru o fază la care nu a considerat că a fost fault, iar Rareş Vidican l-a trimis în tribună. 

Cu noua ierarhie de la firul ierbii, dinamoviştii s-au descurcat şi s-au îndreptat spre cele trei puncte cu Florentin Petre. Iar pe final acesta a oferit imaginile campionatului. 

Nume "greu" în istoria lui Dinamo, Florentin Petre a fost impresionat până la lacrimi de felul în care galeria cânta. Camerele l-au surprins cu privirea spre dinamoviştii care cântau la unison, spre finalul partidei. Antrenorul a fost vizibil emoţionat şi, cu ochii înlăcrimaţi, a rămas ţintuit cu privirea secunde bune în direcţia lor. 

El a fost impresionat, de asemenea, de momentul în care fanii i-au scandat numele. 

Florentin Petre s-a alăturat în vară staffului condus de Zeljko Kopic şi a preluat rolul de antrenor secund. 

116 meciuri, 14 goluri, 3 titluri de campion al României, 5 Cupe ale României şi o Supercupă a României sunt cifrele lui Florentin Petre ca fotbal la Dinamo. 

VIDEO | Florentin Petre a lăcrimat, când a privit spre galeria lui Dinamo

Afla mai multe despre: hermannstadt dinamoflorentin petre dinamoflorentin petre lacrimi dinamo 

viewscnt
Articole similare