You are here:

MM Stoica a urmărit prestaţia lui Lukas Zima în Petrolul - Poli Iaşi şi a dat verdictul: "100%"

MM Stoica a urmărit prestaţia lui Lukas Zima în Petrolul - Poli Iaşi şi a dat verdictul: "100%"

Superliga

Comentarii

Lukas Zima, fotbalistul care se va alătura celor de la FCSB în luna ianuarie a anului 2025, a fost integralist în partida câştigată de actuala sa echipă, Petrolul Ploieşti, în faţa formaţiei Poli Iaşi, scor 3-1.

Portarul ceh transferat recent de FCSB de la Petrolul va ajunge la noua sa echipă în luna ianuarie a anului 2025. Până atunci, fostul internaţional ceh de tineret va apăra poarta formaţiei care a urcat pe locul doi în Superliga, Petrolul Ploieşti.

Mihai Bordeianu a deschis scorul partidei de la Ploieşti, în minutul 20. Gicu Grozav a restabilit egalitatea în doar cinci minute, iar cartonaşul roşu încasat de Kamberi spre sfârşitul primului act a înclinat balanţa jocului în favoarea gazdelor.

În minutul 53, Tudorie a înscris la capătul unei faze la care a contribuit şi Mihnea Rădulescu. Mario Bratu a fost marcatorul golului de 3-1, în minutul 88, iar Petrolul şi-a trecut în cont cele trei puncte.

Mihai Stoica a vorbit despre jocul bun al celor de la Petrolul din acest sezon, cât şi despre liderul surpriză din Superliga, U Cluj.

MM Stoica: "Surprinzător e că U Cluj e lider detaşat"

"La ce s-a jucat anul ăsta şi la câte puncte s-au pierdut, cu rezultate de egalitate, nu mai e nimic surprinzător. Surprinzător e că U Cluj e lider detaşat. Anul trecut nu înţelegeam mare lucru din ce joacă Petrolul, dar acum au plecat jucători, au schimbat sistemul şi e o echipă interesantă şi care a avut şi şansă, mai ales cu noi, punctul ăla...", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Oficialul celor de la FCSB a analizat şi unicul gol înscris de oaspeţi, pe stadionul "Ilie Oană". 

"Cred că Zima, la gol, nu a văzut mingea. A avut un jucător şi nu ştie ce face acesta, care a fost pe direcţia mingii. E distanţa mare, dar dacă nu vezi mingea ce să faci? O scotea 100%, dar nu a văzut-o.", a mai spus MM Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbpetrolulpoli iasisuperligamihai stoicalukas zima 

viewscnt
Articole similare