You are here:

VIDEO | Aaron Boupendza, impresionat de atmosfera din Giuleşti: "Fanii Rapidului sunt aproape de cei de la Marseille"

VIDEO | Aaron Boupendza, impresionat de atmosfera din Giuleşti: "Fanii Rapidului sunt aproape de cei de la Marseille"

Rapid

Comentarii

Aaron Boupendza, unul dintre jucătorii de atac ai celor de la Rapid în care Marius Şumudică îşi pune speranţa în acest sezon, a vorbit despre suporterii rapidişti înaintea derby-ului cu FCSB.

Fotbalistul din Gabon şi-a făcut temele în ceea ce priveşte atmosfera de pe stadionul din Giuleşti înainte de a debuta pentru noua sa echipă. Ajuns la vârsta de 28 de ani, Aaron Boupendza a ajuns la a opta ţara diferită în care evoluează de la începutul carierei sale de fotbalist.

Boupendza a mai jucat pentru Cincinnati (SUA), Al-Shabab (Arabia Saudită), Al-Arabi (Qatar), Hatayspor (Turcia), Bordeaux (Franţa), Feirense (Portugalia) şi CF Mounana (Gabon), până să ajungă în România, la Rapid.

Internaţionalul gabonez a debutat deja pentru Rapid în victoria giuleştenilor de pe teren propriu, în faţa celor de la Farul, cu 5-0. Boupendza este impresionat de atmosfera din Giuleşti şi îi laudă pe suporterii care o susţin pe Rapid atât la meciurile de pe teren propriu, cât şi în deplasare.

Aaron Boupendza: "M-am uitat la câteva meciuri înainte să debutez"

(n.r. atmosfera) "Este excepţională. M-am uitat la câteva meciuri înainte să debutez. Sunt foarte încântat de această atmosferă nebună. Această echipă trebuie să joace în Europa pentru că are nivelul şi condiţiile necesare. Pentru suporteri, pentru Rapid este important să joace la cel mai bun nivel tot timpul.", a declarat Aaron Boupendza.

Ajuns în această vară la Rapid, Boupendza a comparat suporterii celor de la Rapid cu cei ai unei formaţii de tradiţie din Ligue 1, Olympique Marseille.

"Cred că fanii Rapidului sunt foarte aproape de fanii celor de la Marseille. Atmosfera e extraordinară, fanii te încurajază până la sfârşit. Mereu stadionul e plin. Îmi amintesc, când jucam la Marseille, stadionul era asemănător, fanii la fel. Când merg pe stradă, la mall toţi fanii vor poze, să fie aproape de jucători.", a continuat Boupendza.

Afla mai multe despre: rapidaaron boupendzasuperligaolympique marseille 

viewscnt
Articole similare