You are here:

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu unul dintre transferurile anului de la FCSB: "Te vei face de râs!"

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu unul dintre transferurile anului de la FCSB: "Te vei face de râs!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, şi-a îndreptat atenţia către un alt fotbalist de la FCSB, după ce şi-a exprimat nemulţumirea la adresa lui Malcom Edjouma.

FCSB o întâlneşte pe Rapid în etapa a 14-a din Superliga, în al doilea derby consecutiv în campionat pentru campioana sezonului trecut din Superliga.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a suferit o înfrângere clară în ultimul meci din UEFA Europa League. 4-0 a fost scorul în favoarea celor de la Glasgow Rangers, în partida disputată pe Ibrox Park.

Campioana României speră să-şi continue seria bună din campionat, acolo unde a înregistrat trei victorii în ultimele trei etape. După înfrângerea de la Glasgow din Europa League, finanţatorul celor de la FCSB a luat în vizor o serie de jucători care nu au fost pe placul său în meciul cu Rangers.

Printre ei se numără şi Marius Ştefănescu, fotbalistul transferat de FCSB de la Sepsi Sf. Gheorghe, în vara acestui an.

Gigi Becali: "Ştefănescu a fost mai mic decât o furnicuţă"

"Ştefănescu a fost mai mic decât o furnicuţă, a fost un ţânţar. Îmi pare rău de el. O să vorbesc personal cu el să-i spun un lucru: <<Băi, tu ai calitate, eşti jucător tehnic, dar am o rugăminte la tine. Vrei să nu te faci de râs? Pasează, nu mai dribla! Pasează, demarcă-te, că altfel te vei face de râs ca fotbalist. Când nu ai forţă, nu poţi să driblezi>>", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

  • 1.300.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 26 de ani, conform transfermarkt.com

18 prezenţe a adunat Marius Ştefănescu în tricoul celor de la FCSB, în toate competiţiile, în actuala stagiune. A înscris trei goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 18 apariţii pentru noua sa echipă.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimarius stefanescuuefa europa leaguerangers 

viewscnt
Articole similare