You are here:

Ce reacţie a avut Adrian Şut după ce Gigi Becali i-a cerut să revină la FCSB, în ziua înmormântării tatălui său: "I-am zis"

Ce reacţie a avut Adrian Şut după ce Gigi Becali i-a cerut să revină la FCSB, în ziua înmormântării tatălui său: "I-am zis"

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul de la FCSB, Adrian Şut, a revenit în lotul campioanei Superligii, după ce finanţatorul Gigi Becali s-a opus cererii fotbalistului. El va fi la meciul de duminică, împotriva echipei Rapid Bucureşti.

Cum a reacţionat Adrian Şut, aflat acasă pentru a-şi înmormânta tatăl, atunci când Gigi Becali i-a cerut să revină mai devreme la FCSB

Singurul fotbalist care nu s-a putut bucura pentru victoria din derby cu Dinamo, scor 2-0, a fost Adrian Şut. Mijlocaşul a aflat la acel moment că tatăl său s-a stins din viaţă. 

Şut a părăsit cantonamentul echipei şi s-a îndreptat spre Oradea. Ajuns acasă, fotbalistul a cerut echipei să revină vineri, pentru a fi pe teren cu Rapid, în Superliga, duminică, însă Gigi Becali i-a cerut să se prezinte la echipă joi. 

Fotbalistul nu a insistat şi s-a conformat, deşi trăieşte o dramă.

"Am vorbit cu Şut că vrea să rămână acolo. I-am zis că mi-a murit şi mie tatăl, sora… Ce e aia să fii a doua zi la mormânt? Nu există aşa ceva în Cărţile Sfinte!

Tu eşti fotbalist, avem meci cu Rapid. În primul rând, dacă vei sta, te vei chinui mai mult. Dacă vii, există uitarea, te antrenezi, joci fotbal, uiţi măcar durerea. I-am zis să fie vineri la antrenament, nu a comentat", a dezvăluit Gigi Becali, potrivit Fanatik

Jucătorul a revenit la baza din Berceni şi a intrat în programul echipei pentru derby-ul FCSB - Rapid Bucureşti, programat duminică, de la 21:00, meci care se vede în platforma Orange, pe Prima Sport. 

  • 151 de meciuri, 11 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Adrian Şut la FCSB

Afla mai multe despre: adrian sutgigi becalitata adrian sut 

viewscnt
Articole similare