You are here:

"Aşa soluţii proaste nu am mai văzut niciodată". A plecat supărat după UTA - Gloria Buzău. Mircea Rednic pune punct spectacolului

"Aşa soluţii proaste nu am mai văzut niciodată". A plecat supărat după UTA - Gloria Buzău. Mircea Rednic pune punct spectacolului

UTA

Comentarii

Antrenorii Mircea Rednic şi Eugen Neagoe au oferit primele reacţii, după UTA - Gloria Buzău.

Mircea Rednic vrea puncte, nu spectacol

UTA Arad a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gloria Buzău, în etapa a 14-a a Superligii. Diego Ferraresso a înscris un autogol în minutul 30 şi a adus victoria arădenilor, într-un meci care a avut multe ocazii de poartă.

”Noi ne-am propus trei puncte. Nu a fost aşa simplu meciul. Suporterii poate îşi doreau spectacol. Am mai făcut spectacol pe teren propriu, însă nu am luat toate punctele. Buzăul chiar a fost o echipă care ne-a pus probleme.

Când nu am avut soluţii şi nu am ţinut de minge, publicul a reacţionat. Ceea ce am vrut eu astăzi a fost un singur lucru: rezultatul. Am câştigat. Chiar îi felicit pe jucători. Am avut posesie. Chiar i-am felicitat.

Ne aşteaptă nişte deplasări grele. Când joci cu echipe cu nume, fotbaliştii reacţionează bine. Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”, a declarat antrenorul de la UTA, Mircea Rednic. 

Eugen Neagoe, supărat pentru ratările echipei sale

Antrenorul Gloriei Buzău a plecat dezamăgit de la Arad. 

”Este o înfrângere nemeritată după tot ce s-a întâmplat. Chiar dacă ei au avut posesia în prima repriză, nu şi-au creat nicio ocazie de a marca. Ne-am băgat noi singuri mingea în poartă. În a doua repriză am dominat jocul în totalitate, ne-am creat patru ocazii imense, singur cu portarul.

Aşa soluţii proaste nu am mai văzut niciodată. Pe o contră puteam să primim şi al doilea gol. În rest, ei nu au avut nicio altă ocazie. Nu trebuia să pierdem niciodată acest joc. Alex Işfan a avut trei ocazii mari, două uriaşe. Acesta este fotbalul. Din păcate plecăm fără niciun punct”, a declarat Eugen Neagoe. 

Afla mai multe despre: mircea redniceugen neagoeuta gloria buzau 

viewscnt
Articole similare