You are here:

LIVE VIDEO | FC Hermannstadt - Dinamo Bucureşti, ora 19:00, pe orangesport.ro. Formaţia lui Kopic vrea să demonstreze că meciul cu FCSB a fost un accident

LIVE VIDEO | FC Hermannstadt -  Dinamo Bucureşti, ora 19:00, pe orangesport.ro. Formaţia lui Kopic vrea să demonstreze că meciul cu FCSB a fost un accident

Superliga

Comentarii

Duelul dintre Hermannstadt şi Dinamo, la ora 19:00, se poate urmari în direct pe Prima Sport 1.

FC Hermanstadt nu are un început tocmai bun de campionat. Echipa a reuşit să strângă doar 13 puncte în 12 partide, bilanţul fiind de trei victorii, patru egaluri şi şase înfrângeri. Cele trei meciuri câştigate sunt pe teren propiu, deci formaţia lui Măldărăşanu este puternică la Sibiu, dar are probleme în deplasare. Ultima partidă a fost un eşec uriaş pentru Sibiu, a fost învinsă cu 3-0 de Gloria Buzau, graţie formei de zile mari a lui Constantin Budescu. Aşadar, Hermannstadt vrea să demonstreze ca ultima etapă a fost doar o întamplare.

Dinamo Bucureşti ocupă locul şapte în clasament cu 18 puncte, după un start de sezon neaşteptat. Au patru partide câştigate, şase remize şi trei înfrângeri. "Câinii" nu au obţinut nicio victorie în deplasare în acest sezon de Superliga, iar astăzi vor să fie prima, mai ales după eşecul fară drept de apel cu marea rivală FCSB, de etapa trecută.

Ultimele cinci partide au fost echilibrate. Echipa din Sibiu a câştigat trei partide, în timp ce Dinamo a obţinut cele trei puncte doar în două jocuri. Cel mai drastic rezultat a fost un 4-0 pentru echipa din Sibiu în 2023.

Afla mai multe despre: hermannstadtdinamolive videokopicmăldărăşanu 

viewscnt
Articole similare