You are here:

Adrian Şut, mesaj emoţionant la câteva zile după decesul tatălui său: "Ai fost sprijinul şi puterea noastră"

Adrian Şut, mesaj emoţionant la câteva zile după decesul tatălui său: "Ai fost sprijinul şi puterea noastră"

FCSB

Comentarii

Adrian Şut, unul dintre jucătorii de bază ai celor de la FCSB, a primit o veste devastatoare, în urmă cu câteva zile.

Fotbalistul transferat de FCSB de la Academica Clinceni în vara anului 2019 trece printr-o perioadă dificilă din cauza decesului tatălui său. Înmormântarea tatălui lui Adrian Şut a avut loc în ziua partidei celor de la FCSB din Scoţia, în faţa celor de la Rangers.

Mijlocaşul campioanei României a publicat o postare pe reţelele de socializare, prin care i-a transmis un mesaj emoţionant tatălui său.

"Tati, ai plecat mult prea repede dintre noi, ai lăsat o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte, ai fost sprijinul şi puterea noastră. Ne-ai învăţat ce înseamnă să lupţi până la capăt şi să nu renunţi niciodată.

Chiar şi în aceste momente dificile ne-ai oferit o lecţie importantă. Ştiu că de acolo de sus vei veghea asupra noastră şi ne vei ghida la fiecare pas. Te vom iubi veşnic!", a transmis Adrian Şut, pe Instagram.

Adrian Şut, chemat la echipă de Gigi Becali

Şut a părăsit cantonamentul echipei şi s-a îndreptat spre Oradea. Ajuns acasă, fotbalistul a cerut echipei să revină vineri, pentru a fi pe teren cu Rapid, în Superliga, duminică, însă Gigi Becali i-a cerut să se prezinte la echipă joi. 

În acest sezon, Adrian Şut a bifat 19 apariţii în toate competiţiile în tricoul celor de la FCSB. A oferit trei pase decisive, două în Superliga şi una în preliminariile UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: fcsbadrian sut 

viewscnt
Articole similare