You are here:

Campion mondial cu Italia, Gianluca Zambrotta a numit fotbalistul român care l-a impresionat: "Este un jucător cu calitate"

Campion mondial cu Italia, Gianluca Zambrotta a numit fotbalistul român care l-a impresionat: "Este un jucător cu calitate"

Stranieri

Comentarii

Gianluca Zambrotta, campion mondial cu Italia şi fost jucător al celor de la FC Barcelona, l-a remarcat pe Dennis Man, unul dintre cei doi români ai celor de la Parma.

Fostul fundaş lateral al naţionalei Italiei şi al unor formaţii precum AC Milan, Juventus şi Barcelona, a vorbit despre derby-ul dintre Real Madrid şi Barcelona. Zambrotta a vorbit şi despre jucătorii români care i-au atras atenţia în ultimii ani, Dennis Man şi fostul căpitan al celor de la Lazio, Ştefan Radu.

Gianluca Zambrotta: "Îmi place mult Man de la Parma"

"Îmi place mult Man de la Parma, este un jucător cu o calitate foarte bună, e în formă, cred că România a dat multe talente mari în Italia. Radu a scris istorie la Lazio, a făcut multe partide foarte bune în Serie A, în România ca şi Italia există o mare pasiune pentru fotbal.", a declarat Zambrotta.

Dennis Man a atras privirile asupra sa prin perstaţiile sale excelente odată cu revenirea Parmei în Serie A. Man a reuşit să înscrie împotriva unor echipe ca AC Milan şi Fiorentina, în startul acestui sezon.

Zambrotta a vorbit şi despre derby-ul în care este implicată una dintre fostele sale echipe, Barcelona.

"O partidă foarte importanta pentru La Liga si pentru lume, în Italia ai Inter - Juventus, un clasic al fotbalului italian, dar cred că Barcelona - Real Madrid este o partidă foarte importantă, mai ales în acest moment, când Barcelona este lider în La Liga, iar Real Madrid este pe locul 2.

Am jucat doi ani la Barcelona şi bine-înţeles că în această seară îmi doresc să câştige Barcelona.

Un meci important, El Clasico este un meci fundamental, mai ales în acest moment, când Barcelona este prima în clasament, Barcelona pe locul doi, cu siguranţă un meci extrem de important pentru ambele formaţii.", a mai spus Zambrotta.

Afla mai multe despre: gianluca zambrottaitaliaserie adennis manparma 

viewscnt
Articole similare