You are here:

MM Stoica, realist după eşecul drastic de la Glasgow: "Ne-am bătut singuri, insistent". Ce i-a transmis arbitrului: "Nu poţi"

MM Stoica, realist după eşecul drastic de la Glasgow: "Ne-am bătut singuri, insistent". Ce i-a transmis arbitrului: "Nu poţi"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre înfrângerea celor de la FCSB din UEFA Europa League, în faţa celor de la Rangers, la Glasgow, scor 4-0.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a vorbit despre motivul din spatele înfrângerii suferite de echipa antrenată de Elias Charalambous, la Glasgow. Greşelile individuale comise de fotbaliştii lui Charalambous au dus la înfrângerea campioanei României, în opinia oficialului echipei.

MM Stoica: "Sunt nişte meciuri care cum încep îţi dai seama că se alege praful"

"Uneori sunt nişte meciuri care cum încep îţi dai seama că se alege praful. Acum am pierdut doar cu greşelile noastre, Rangers e un club mare, n-au vândut nimic şi au cumpărat de 16 milioane. Au 50 de milioane de euro buget, bun, dar ne-am bătut singuri aşa, insistent.

Nu a fost suficient 1-0, 2-0. Constatarea a fost că ne-am bătut singuri cu greşeli individuale grave şi multe, dar sper să se fi terminat acolo.

Ce a fost rău, rău de tot, a fost că în faţa suporterilor mulţi am pierdut, dar nu s-a putut reproşa lipsa de atitudine a vreunui jucător şi la final au aplaudat. Scorul a fost prea mare şi nu respectă realitatea dintre valori. La PAOK eram puternici şi acum nu?", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Decizia controversată luată de arbitrul italian al partidei, Marco di Bello, la duelul dintre David Miculescu şi portarul Jack Butland, este o greşeală în opinia lui Mihai Stoica.

"Am avut şi absenţe, sunt mult cauze, dar nu scuză greşelile enorme şi greşeala colosală făcută de arbitru. Nu poţi veni să te scuzi: <<Îmi pare rău>>. Îţi pare rău, dar ne-ai scos mingea din poartă. Ce frumos că a recunoscut (n.r. - ironic), era 2-0 la pauză. Ce să mai?! Ne-a... A fost rău că nu a intervenit VAR.", a continuat MM Stoica.

În ceea ce priveşte criticile aduse primului "11" folosit de FCSB în Scoţia, Mihai Stoica a descris situaţia fiecărui jucător care nu au putut evolua pe Ibrox Park. 

"Vocile astea să ne explice cum puteam face cu Şut şi Olaru, cu Olaru pierdeam 3-0 (n.r. suspendat) şi cu situaţia lui Şut nu pot glumi. Singura problemă... Au jucat fundaşii laterali, dar unul a jucat şi la Salonic. Vocile alea ar trebui să nu mai vorbească, obiectiv, că altfel înseamnă că nu ştiu. Ca atitudine nu am ce reproşa, au fost greşeli mari.", a încheiat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbrangersmihai stoicauefa europa league 

viewscnt
Articole similare