You are here:

Fotbalistul transferat în vară de Dinamo a numit persoanele cărora vrea să le demonstreze ce poate: "Ea nu a vrut ca eu să fac fotbal" | VIDEO

Fotbalistul transferat în vară de Dinamo a numit persoanele cărora vrea să le demonstreze ce poate: "Ea nu a vrut ca eu să fac fotbal" | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Dinamoviştii şi-au revenit după eşecul din derby şi vor cu orice preţ victoria în această seară, cu Hermannstadt, în platforma Orange, pe Prima Sport 1, de la 19:00. Kennedy Boateng (27 de ani) se simte foarte bine la Dinamo şi le-a dezvăluit fanilor cum a fost copilăria lui.

Povestea lui Kennedy Boateng, fundaşul lui Dinamo

Boateng s-a adaptat repede la Dinamo şi pentru că este obişnuit cu fotbalul din Europa. La 18 ani a semnat primul lui contract, cu LASK Linz. În afară de Austria, fundaşul născut în Ghana şi cu cetăţenie togoleză a evoluat şi în Portugalia. 

"Pot să spun că am fost norocos, fiindcă tatăl meu avea bani şi a putut să mă sprijine cu tot ceea ce am avut nevoie. Chiar dacă nu avea, el făcea tot posibilul să îmi asigure, să mă simt bine şi a făcut totul pentru mine. Asta m-a ajutat mult pentru a putea continua în fotbal. 

I-am spus că iubesc fotbalul şi el m-a lăsat să fac ceea ce mi-am dorit. Încerc să fac lucrurile bine pentru el şi pentru familie, să fie mândri de mine. 

Să fiu sincer, când am început să joc fotbal, mama mea nu a vrut ca eu să fac fotbal, fiindcă voia să merg la şcoală, dar tatăl meu m-a ajutat foarte mult în cariera mea. Mi-a cumpărat ghete pentru fotbal, fiindcă a crezut în mine. Nu am vrut să regrete această încredere acordată", a spus fundaşul central de la Dinamo. 

Viaţa departe de familie nu a fost una uşoară. Kennedy Boateng a fost nevoit să se descurce singur. 

"Nu am avut altă opţiune decât să-mi gătesc, puteam merge la restaurant, dar trebuie să înveţi. Câteodată o sunam pe mama pe apel video, pentru a mă învăţa cum să fac una sau alta. M-a ajutat şi acum pot să fac multe de unul singur", a adăugat togolezul de la Dinamo. 

 

Afla mai multe despre: kennedy boateng dinamohermannstadt dinamo 

viewscnt
Articole similare