You are here:

FCSB – Rapid | Cele mai tari cote la Betano

FCSB – Rapid | Cele mai tari cote la Betano

FCSB

Comentarii

FCSB şi Rapid sunt în luptă directă pentru playoff-ul Superligii. ”Roş-albaştrii” au trei puncte avans faţă de rivala din Giuleşti, dar un moral mai scăzut după umilinţa de la Glasgow. FCSB rămâne, însă, favorită la derby, mai ales că o parte din titulari au fost menajaţi în Scoţia.

Bîrligea, marele absent. Revine Tănase

FCSB nu se poate baza pe Bîrligea la derby-ul cu Rapid. Atacantul adus de la CFR pentru 2,2 milioane de euro este suspendat. Trei goluri în ultimele patru meciuri oficiale are Bîrligea în tricoul ”roş-albastru”. Sunt cifre pe care ceilalaţi atacanţi ai FCSB-ului nu au reuşit să le atingă în acest sezon. 

Vestea bună pentru gazdele de pe Arena Naţională este revenirea lui Tănase. Dacă echipa lui Charalambous încearcă să uite eşecul de la Glasgow (0-4 cu Rangers), ultimul meci al rapidiştilor a fost ca un festival pentru fani. Cu 5-0 a câştigat Rapid duelul cu Farul, prima victoria a lui Şumudică pe noul stadion din Giuleşti. 

Autor al unei ”duble” la debut, Alex Dobre va intra, cel mai probabil, pe parcursul meciului. Jucătorul cu meciuri în primele ligi din Franţa şi Portugalia încă nu este apt 100% din punct de vedere fizic. 

Rapid, ţinta penalty-urilor 

Rapid este echipa care a primit cele mai multe penalty-uri împotriva ei în acest sezon. De patru ori au fost sancţionaţi giuleştenii cu lovituri de la 11 metri şi mereu au luat gol. La Betano, cota pentru un penalty acordat FCSB-ului la derby-ul de duminică este 4.85

Tot la Betano, puteţi încerca un Bet Builder cu cota 2.80 la FCSB - Rapid: 1X, GG şi peste 2.5 goluri. 

Echipe probabile:

  • FCSB: Târnovanu – Creţu, M.Popescu, Dawa, Radunovic – Miculescu, Şut, Olaru – Băluţă, Tănase, O.Popescu
  • Rapid: Siegrist – Manea, Paşcanu, Ignat – Onea, Christensen, Vulturar, Borza – N’Jie, Boupendza, Petrila

Afla mai multe despre: fcsb rapidpariuri betano 

viewscnt
Articole similare