You are here:

Andrei Raţiu, un nou meci solid în La Liga. Românul, integralist în Rayo - Alaves, meci încheiat cu victoria gazdelor

Andrei Raţiu, un nou meci solid în La Liga. Românul, integralist în Rayo - Alaves, meci încheiat cu victoria gazdelor

La Liga

Comentarii

Andrei Raţiu a fost integralist în victoria celor de la Rayo Vallecano de pe teren propriu, în faţa formaţiei Deportivo Alaves.

Rayo a reuşit să obţină o victorie care o aduce mai aproape de zona locurilor care duc în cupele europene. Madrilenii ocupă locul şapte în clasamentul din Spania după succesul cu Alaves şi au 16 puncte după 11 meciuri disputate.

De cealaltă parte, Alaves este la a cincea înfrângere consecutivă în campionat. Fosta echipă a lui Ianis Hagi ocupă locul 14, cu 10 puncte.

Andrei Raţiu, fundaşul român al celor de la Rayo Vallecano, a fost titular în meciul cu Alaves. Fostul jucător al celor de la Villarreal a reuşit să se remarce atât pe faza de apărare, cât şi în atac. Raţiu a fost aproape să înscrie în finalul partidei, dar bara s-a opus la şutul trimis de internaţionalul român.

Gazdele au evoluat în inferioritate numerică timp de peste 70 de minute după eliminarea lui Abdul Mumin, din minutul 22, însă, echipa lui Inigo Perez a fost suficient de puternică să se impună în faţa celor de la Alaves.

Andrei Raţiu, remarcat după Rayo - Alaves

"Rayo a înscris unicul gol al partidei, dar s-au apropiat de al doilea. Omniprezent în flancul drept, locul în care Andrei Raţiu este mereu protagonist, fundaşul român a trimis mingea în bară în minutele de final ale partidei", au scris jurnaliştii de la Marca.

Afla mai multe despre: la ligaandrei ratiuspaniadeportivo alavesrayo vallecano 

viewscnt
Articole similare