You are here:

FCSB a primit două veşti excelente înainte de derby-ul cu Rapid, după situaţia din meciul cu Rangers

FCSB a primit două veşti excelente înainte de derby-ul cu Rapid, după situaţia din meciul cu Rangers

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous nu va avea la dispoziţie cel mai periculos atacant pentru meciul cu Rapid. Pentru tehnicianul FCSB-ului derby-ul de duminică este ocazia perfectă să-şi arate calităţile în faţa fostului său antrenor.

FCSB a recuperat doi fotbalişti indisponibili, înainte de derby-ul cu Rapid

FCSB nu se va putea baza pe cel mai în formă jucător în derby-ul cu Rapid. Bîrligea, atacantul care a marcat trei goluri în ultimele 5 partide, este suspendat. Charalambous are însă alte variante la dispoziţie.

"Ştiţi că Bîrligea este suspendat, nu va juca, dar avem multe soluţii, avem mulţi jucători disponibili dintre cei care au fost accidentaţi. Tanăse s-a întors. Adrian Şut este şi el alături de noi, s-a antrenat cu echipa", a anunţat antrenorul de la FCSB. 

Elias Charalambous se vă reîntâlni cu Şumudică după 13 ani. Şumi l-a antrenat pe cipriot la FC Vaslui, în sezonul 2012-2013.

"A fost antrenorul meu, acum suntem amândoi antrenori, îl voi întâlni acum dintr-o postură diferită, nu e un meci special. Văd meciul ca pe unul normal, în care întâlnesc un alt oponent obişnuit", a mai spus Elias Charalambous, înainte de FCSB - Rapid, în Superliga. 

Afla mai multe despre: fcsb rapidflorin tanaseadrian sutelias charalambous 

viewscnt
Articole similare