You are here:

VIDEO | Zeljko Kopic, criză de nervi pe bancă în Hermannstadt - Dinamo. Antrenorul croat, eliminat fără ezitare de Rareş Vidican

VIDEO | Zeljko Kopic, criză de nervi pe bancă în Hermannstadt - Dinamo. Antrenorul croat, eliminat fără ezitare de Rareş Vidican

Dinamo București

Comentarii

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, a fost eliminat în minutul 34 al partidei dintre FC Hermannstadt şi Dinamo.

Antrenorul dinamoviştilor a fost eliminat la capătul unei faze petrecute la mijlocul terenului, judecate, în opinia tehnicianului croat, greşit de către arbitrul Rareş Vidican.

Kopic s-a aprins imediat după decizia luată de arbitru, iar reacţia acestuia nu a trecut neobservată de către "central", care i-a arătat fără ezitare cartonaşul roşu. Florentin Petre i-a preluat locul antrenorului croat după eliminarea acestuia.

În momentul eliminării, Dinamo se afla în avantaj după reuşita lui Selmani din penalty, în minutul 32. Cătălin Cîrjan fusese faultat în careu, iar cu ajutorul sistemului VAR, Rareş Vidicat a dictat o lovitură de pedeapsă pentru oaspeţi pentru faultul comis de Selimovic asupra "decarului" dinamovist.

În cazul unei victorii la Sibiu, Dinamo urcă pe locul patru, cu 21 de puncte şi la un singur punct în spatele formaţiei de pe locul doi, Petrolul Ploieşti, formaţie care s-a impus în duelul deja disputat din etapa a 14-a, în faţa Politehnicii Iaşi, cu scorul de 3-1.

Antrenorul celor de la Dinamo nu va putea sta pe bancă la partida echipei sale împotriva rivalilor de la FCSB din Cupa României, programată pe data de 30 octombrie, de la ora 21:00.

VIDEO | Eliminarea lui Zeljko Kopic din FC Hermannstadt - Dinamo

Afla mai multe despre: dinamo bucurestizeljko kopicfc hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare