You are here:

"Doar echipa asta şi restul!". MM Stoica a anunţat câţi fani sunt aşteptaţi la FCSB - Rapid şi a tranşat scandalul eşarfelor de la Glasgow: "Nu e adevărat"

"Doar echipa asta şi restul!". MM Stoica a anunţat câţi fani sunt aşteptaţi la FCSB - Rapid şi a tranşat scandalul eşarfelor de la Glasgow: "Nu e adevărat"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat câţi spectatori sunt aşteptaţi pe Arena Naţională, pentru derby-ul de duminică împotriva echipei Rapid Bucureşti. De asemenea, el a tranşat imaginile controversate apărute înainte de meciul cu Rangers.

MM Stoica, demonstraţie de forţă, în momentul în care a anunţat câţi spectatori sunt aşteptaţi la FCSB - Rapid

Campioana României o ţine din derby în derby. FCSB o întâlneşte pe Rapid, în etapa a 14-a din Superliga, duminică, de la 21:00, în platforma Orange, pe Prima Sport 1. 

Mihai Stoica a transmis că preconizează prezenţa a aproximativ 40.000 de spectatori la derby-ul din acest weekend, pe Arena Naţională. Întrebat de ce nu s-au vândut mai multe bilete până în acest moment, oficialul a oferit argumente. 

"Sărisem de 30.000 aseară, probabil în jur de 40.000. S-au cumpărat peste 10.000 după meciul de joi, meciul cu Rangers nu influenţează. Jucăm într-o competiţie unde s-au vândut 25.000 de pachete, cu RFS am jucat cu vreo 34.000 de spectatori, iar alea sunt cele mai importante meciuri la ora asta. Oamenii din provincie optează pentru meciurile europene, nu pot veni duminică, miercuri, sâmbătă, joi şi e logic să nu avem foarte multe bilete vândute. 

Cu toate astea, echipa asta depăşeşte aşteptările, că există ea şi restul competitoarelor. Asta e realitatea. Suntem singuri în Europa, nu există altcineva. Ne respectăm suporterii, avem nişte preţuri mici în peluize şi vine lumea la meciuri. O să avem mulţi suporteri şi în meciurile europene. În Europa League veţi vedea că vom avea foarte mulţi suporteri", a declarat MM Stoica, la Prima Sport. 

MM Stoica, despre scandalul eşarfelor de la Glasgow, înainte de Rangers - FCSB

Rangers a învins-o pe FCSB cu 4-0, în Europa League, însă câteva imagini controversate au apărut din rândul fanilor. Cu Gheorghe Mustaţă în frunte, liderii de la Peluza Nord i-ar fi condiţionat pe doritorii de bilete să cumpere şi o eşarfă, în valoare de 15 lire, pentru a intra în posesia tichetului de intrare pe Ibrox. 

FCSB s-a delimitat de o asemenea acţiune. 

"Este o prostie, că am avut om care a luat 10 bilete, 10, opt, şase. Dacă a luat unul cu 10 bilete o eşarfă asta este, nu are implicare clubul. Aici nu se dau bilete. Am avut ghişeu în interiorul hotelului. Nu există aşa ceva. Am primit reproşuri că de ce am vândut doar cash, că era singura modalitate acceptată de cei de la Rangers, tipărite de ei şi cumpărate cash. Fiecare îşi face regulile. 

Nu e adevărat, asta e o prostie, noi nu avem nicio legătură. Că au vândut eşarfe afară asta e altceva, dar nu au vreo legătură cu noi", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbfcsb rapidbilete fcsb rapid 

viewscnt
Articole similare