You are here:

Nana Antwi nu vrea să audă de Hermannstadt. Fotbalistul a refuzat propunerea lui Becali

Nana Antwi nu vrea să audă de Hermannstadt. Fotbalistul a refuzat propunerea lui Becali

FCSB

Comentarii

Nana Antwi (24 de ani), fundaşul dreapta de la FCSB, s-a opus plecării de la echipa lui Gigi Becali.

Probleme cu împrumutul lui Antwi. Ultimele informaţii 

Nana Antwi (24 de ani), fundaşul dreapta de la FCSB, s-a opus plecării de la echipa lui Gigi Becali. Fotbalistul a pus condiţii. Din informaţiile Fanatik, se pare că Nana Antwi nu vrea să plece la Hermannstadt deşi Becali s-ar fi înţeles iniţial cu sibienii pentru împrumutul jucătorului. totul a picat însă după ce fotbalistul s-a opus.

Antwi acceptă să o părăsească pe FCSB doar pentru o echipă din străinătate sau dacă ajunge la Poli Iaşi.

„Antwi nici nu ştie ce să facă pe teren. Mă mai păcălesc şi eu, ce să fac?”, aşa a anticipat Becali plecarea fotbalistului adus în iarnă la FCSB de la Urartu, din Armenia. 

Nana Antwi urma să fie a treia opţiune pentru postul de fundaşului dreapta. Pentru un loc în primul 11 urmau să se lupte Vali Creţu şi Alexandru Pantea.

  • 15 meciuri are fundaşul în tricoul echipei FCSB. Antwi este cotat cu 350.000 de euro pe Transfermarkt.com
  • 6 apariţii a adunat Antwi la FCSB în acest sezon.

După ce Florin Tănase a revenit la FCSB, Gigi Becali a anunţat că va trebui să renunţe la câte un jucător de pe listele LPF şi UEFA, ca fostul căpitan să poată avea drept de joc. Acesta a fost un alt motiv pentru care Antwi a fost sărit din schemă. Latifundiarul din Pipera l-a eliminat pentru meciurile de campionat pe Nana Antwi. Numele fundaşului dreapta ghanez nu mai apare pe lista LPF, iar locul său a fost luat de Tănase.

MM Stoica i-a dat răspunsul unui conducător din Superliga, care-l vrea pe fotbalistul de la FCSB: "Nu, nu se pune problema"

Afla mai multe despre: antwifcsbgigi becalihermannstadt 

viewscnt
Articole similare