Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA | Directorul general al lui Phoenix Suns a demisionat. De ce a fost acuzat oficialul

NBA | Directorul general al lui Phoenix Suns a demisionat. De ce a fost acuzat oficialul

NBA

Comentarii

Directorul general al Phoenix Suns, Jason Rowley, a demisionat după ce un raport în care a fost acuzat de conduită greşită la locul de muncă l-a determinat proprietarul Robert Sarver să vândă franciza NBA, a informat luni ESPN.

NBA | Directorul general al lui Phoenix Suns a demisionat. De ce a fost acuzat oficialul

Rowley, care a început să lucreze pentru Suns în 2007 şi a fost preşedinte din 2012, i-a asigurat pe angajaţi că nu va renunţa după ce raportul ESPN difuzat în decembrie anul trecut îl viza direct.

Vestea plecării lui Rowley a venit în momentul în care Consiliul guvernatorilor NBA a aprobat, luni, vânzarea Phoenix Suns şi Phoenix Mercury (WNBA) către un grup condus de miliardarul Mat Ishbia, pentru suma record de 4 miliarde de dolari (3,73 miliarde de euro).

Personalul de la Suns a aflat despre demisia lui Rowley printr-un e-mail de la managerul interimar al echipei, Sam Garvin, potrivit ESPN.

”După aproape 15 ani de muncă asiduă şi servicii dedicate, Jason a simţit că schimbarea proprietarului a creat momentul perfect pentru a încheia acest capitol din călătoria sa profesională şi pentru a urma noi oportunităţi.

Îi urăm lui Jason toate cele bune şi apreciem munca sa neobosită în numele organizaţiei noastre”, se specifică în e-mail.

ESPN a detaliat acuzaţii de agresiune, hărţuire, intimidare verbală şi represalii împotriva angajaţilor echipei Suns.

Acest raport a dus la o investigaţie oficială a NBA: Robert Sarver a fost exclus din ligă timp de un an şi a fost obligat să plătească 10 milioane de dolari după o controversă răsunătoare declanşată de remarci rasiste şi misogine şi de managementul său bazat pe bullying.

După ce mai mulţi sponsori au promis că nu-l mai susţin pe proprietar din cauza comportamentului său, Sarver s-a angajat să vândă echipa.

Afla mai multe despre: nbaphoenix suns 

viewscnt
Articole similare