Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-au spus că se intră în faliment!” Un jucător de la Gaz Metan a rupt tăcerea. Dezastru total la Mediaş

”Ne-au spus că se intră în faliment!” Un jucător de la Gaz Metan a rupt tăcerea. Dezastru total la Mediaş

Superliga

Comentarii

Un jucător de la Gaz Metan Mediaş a dezvăluit sub protecţia anonimatului că li s-a transmis că echipa va intra în faliment.

Situaţia de la Gaz Metan Mediaş s-a transformat într-un dezastru. Jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni, echipa a fost deja depunctată cu 2 puncte pentru datoria către Ronaldo Deaconu şi se vorbeşte tot mai mult de faliment.

Luni, mai mulţi jucători au fost într-o şedinţă cu conducerea clubului pentru a le cere să-i lase liberi de contracte. Au fost refuzaţi şi li s-a transmis că echipa va intra în faliment.

”Nu sunt bani nici de deplasarea la Dinamo”. Dezastru total la Gaz Metan Mediaş

În acest moment, Gaz Metan Mediaş are datorii de peste 3 milioane de euro şi nu există niciun semn că cineva ar avea vreun gând să le acopere.

Echipa a suferit deja o depunctare din cauza datoriei de 110.000 de euro către Ronaldo Deaconu, jucător care între timp a plecat de la club.

Însă problemele nu se opresc aici. Gaz Metan ar putea suferi noi penalizări, dar cea mai gravă problemă este că se vorbeşte tot mai mult despre faliment.

Un jucător care a vorbit sub proiecţia anonimatului a dezvăluit pentru o pagină de suporteri ai lui Gaz Metan că Marius Nistor (departamentul juridic) şi Claudiu Boaru (directorul sportiv) le-au transmis că echipa va intra în faliment.

Fotbalistul respectiv susţine că şefii clubului au refuzat să-i lase pe jucători liberi de contract, dar că echipa nu are bani nici măcar pentru deplasarea pe care trebuie să o facă pentru meciul cu Dinamo:

”Nu vor să e lase să plecăm. Marius Nistor (n.r. departamentul juridic) şi Claudiu Boaru (n.r. directorul sportiv) au spus că se intră în faliment.

Ieri ne-au zis că nu sunt bani nici de deplasare la Dinamo. Dacă se joacă meciul, vor merge juniorii... E foarte dureros ceea ce se întâmplă”, a declarat un jucător pentru pagina de Facebook Suporteri Gaz Metan Medias.

Răzvan Zăvăleanu susţine că Gaz Metan n-ar fi ieşit din insolvenţă

Răzvan Zăvăleanu, actualul administrator judiciar al lui Dinamo, este cel care s-a ocupat şi de insolvenţa lui Gaz Metan.

Echipa din Mediaş a anunţat în iulie 2020 că a ieşit din insolvenţă, dar Zăvăleanu susţine că lucrurile nu sunt chiar atât de clare.

Răzvan Zăvăleanu spune că Gaz Metan, de fapt, n-a ieşit din insolvenţă. În realitate, procedura a fost suspendată după ce ANAF a atacat în justiţie decizia de ieşire din insolvenţă.

„Societatea, realmente, nu a ieşit din insolvenţă! E doar suspendată procedura de insolvenţă. Asta înseamnă că insolvenţa nu îşi produce efectele în acest moment, dar planează în continuare, până când se va judeca, în alt moment.

Procedura e suspendată, iar societatea, în acest moment, se comportă ca o societatea care nu este în insolvenţă, dar spectrul planează. Urmează un moment în care să se decidă dacă se întoarce în insolvenţă.

Da, acumulează datorii şi este o mică problemă, în cazul datoriilor, dacă se decide întoarcerea în insolvenţă.

E vorba de o datorie către bugetul de stat şi e destul de importantă. Înţeleg că de asta se află societatea în situaţia asta, pentru că ANAF-ul a atacat decizia de ieşire din insolvenţă.

Lucrurile sunt mai complicate acolo. Nu vreau să fiu în pielea lor. Sper să-şi rezolve problemele, dar asta înseamnă că e nevoie rapid de o sumă mare de bani”, a spus Răzvan Zăvăleanu la ProX.

Afla mai multe despre: gaz metan medias 

viewscnt
Articole similare