Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne rugăm să rămână de un antrenor care vrea să plece?”. Rednic vede nevoia de schimbare la naţională: ”Nu avea voie să facă greşeala asta”

”Ne rugăm să rămână de un antrenor care vrea să plece?”. Rednic vede nevoia de schimbare la naţională: ”Nu avea voie să facă greşeala asta”

Echipa națională

Comentarii

Mircea Rednic l-a criticat pe Mirel Rădoi pentru felul în care şi-a abordat plecarea de la naţională şi a afirmat că vede nevoia de schimbare la naţională.

În urma victoriei cu Armenia de acum o lună, Mirel Rădoi şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională la finalul înţelegerii sale, după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein.

Selecţionerul a afirmat că nu va mai continua pe banca României, chiar dacă decizia nu era una definitivă. Mai multe voci din fotbalul românesc îl implorau să mai rămână, dar acum tonul s-a schimbat.

După egalul cu Islanda, ”tricolorii” au nevoie de o mână de ajutor din partea nordicilor, care trebuie să scoată măcar un punct din ultimul meci, împotriva Macedoniei de Nord, ca noi să ne calificăm la baraj, dacă batem Liechtenstein.

Situaţia a devvenit complicată pentru România, iar Mircea Rednic îl învinuieşte pe Rădoi. În urma unui amical câştigat cu FC Buzău, 3-2, antrenorul lui Dinamo l-a criticat pe selecţioner şi a sugerat că este momentul să vină altcineva la echipa naţională.

Rednic vede nevoia de schimbare la naţională

Şanse încă mai avem, trebuie să credem până la sfârşit, dar dacă am pierdut, am făcut-o pe mâna noastră. Îmi pare rău pentru că puteam merge la baraj.

Poate s-au făcut greşeli multe de la început, au fost foarte multe schimbări, nu a reuşit să formeze un nucleu, 11-15 jucători de bază, a lipsit omogenitatea.

Ca joc i-am dominat, trebuia şi puţin noroc, mai mult tupeu, trebuia să jucăm şi cu două vârfuri la un moment dat pentru că era un meci decisiv şi aveam nevoie de 3 puncte.

Nu ştiu ce continuitate, din moment ce antrenorul spune că pleacă. Nu avea voie să facă greşeala asta cu două meciuri înainte pentru că jucătorii se relaxează.

Nu era momentul ca el să-şi anunţe plecarea. Din moment ce un antrenor spune că vrea să plece, stăm să ne rugăm de el să rămână la echipa naţională?

A avut atâtea şanse, am ratat calificarea la Campionatul European, acum la fel, eu zic că trebuie o schimbare. Vorbim ca antrenorii să plece, dar ar trebui să plece şi cei care numesc antrenorii la echipa naţională.

Schimbă antrenorii, dar cei care-i numesc nu au nicio responsabilitate”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare