Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Necazul unora, şansa altora: încă un club din Superligă are probleme financiare! Revine speranţa la Dinamo

Necazul unora, şansa altora: încă un club din Superligă are probleme financiare!  Revine speranţa la Dinamo

Fotbal

Comentarii

După problemele financiare de la CFR Cluj, Petrolul şi Poli Iaşi, un alt club din Superligă se află în dificultate.

Este vorba despre UTA Arad, unde jucătorii nu şi-au mai primit salariul din luna septembrie, chiar dacă mai sunt câteva zile şi se termină anul 2023.

UTA Arad are probleme financiare

Conform newsar.ro, jucătorii de la UTA Arad încă aşteaptă salariul pe luna octombrie pentru a avea ce pune pe masă de sărbători.

Nu ştie când vor fi virate acestea. De asemenea, sursa citată anunţă că nu s-au virat nici primele de joc pentru remiza cu CFR Cluj şi victoria cu FC Hermannstadt.

Jucătorii s-au săturat să tot aştepte şi au boicotat ultimele antrenamente dinaintea partidei de Superligă cu Universitatea Craiova. 

Nu ar fi exclus ca antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic, să repete povestea de la Dinamo, când jucătorii se aflau în aceeaşi situaţie, iar tehnicianul a adus bani de acasă pentru a-i motiva.

Din informaţiile noastre, nici factorul politic care a favorizat până acum UTA nu mai pare dispus să bage bani într-o afacere de familie, mai ales că ploile nu au ieşit aşa cum s-a dorit la vârful PNL Arad.

În aceste condiţii, cu o „Bătrână Doamnă” în derivă din toate punctele de vedere, partida cu Universitatea Craiova pare deja compromisă. La fel ar putea fi şi partea a doua a sezonului, din păcate!”, mai notează ”newsar.ro”.

În acest moment, UTA Arad este pe locul 14, cu 23 de puncte. Dacă va intra în incapacitatea de aduce sezonul până la final, ar putea profita din plin prima formaţie aflată sub linia de plutire, Dinamo Bucureşti.

”Câinii” au învins la Botoşani, scor 2-0, luni, însă sunt de parte de salvarea directă, pe teren, în acest sezon. Colapsul UTA-ei poate reprezenta şansa supravieţuirii lui Dinamo.

Afla mai multe despre: uta aradprobleme financiaredinamo 

viewscnt
Articole similare