Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele financiare l-au exasperat! Antrenorul din Superligă ameninţă cu demisia. ”Fiecare va merge pe drumul lui”

Problemele financiare l-au exasperat! Antrenorul din Superligă ameninţă cu demisia. ”Fiecare va merge pe drumul lui”

Superliga

Comentarii

Nou-promovata Poli Iaşi este una dintre surprizele plăcute ale Superligii, însă Leo Grozavu ar putea pleca din Copou, din pricina problemelor financiare pe care le traversează clubul.

Rămâne Poli Iaşi fără Leo Grozavu?! ”Era mediocrităţii s-a dus”

Deşi succesul din etapa trecută cu UTA (1-0) a părut că a liniştit apele la Iaşi , Leo Grozavu a o declaraţie care a agitat spiritele în Copou. Tehnicianul a ameninţat că va pleca de la echipă, în cazul în care clubul nu îşi va rezolva situaţia financiară. Grozavu a dezvăluit că Poli Iaşi are unul dintre cele mai mici bugete din Superligă, probabil nemulţumit şi de suma pe care a fost vândut Luis Phelipe la FCSB. (200.000 de euro)

”Fiecare va merge pe drumul lui, dacă lucrurile vor continua cum sunt acum. Era mediocrităţii s-a dus. La Iaşi, bugetul e mai mic ca la alte echipe de sub noi, infrastructura nu e ce trebuie pentru performanţă”, a spus Leo Grozavu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova.

Poli Iaşi ocupă locul 12 în Superligă, cu 22 de puncte după 19 meciuri.

Mihai Stoica l-a analizat pe Luis Phelipe. ”Brazilian pur”

MM Stoica a făcut o comparaţie şi între calităţile "decarului" de la FCSB, Octavian Popescu, şi Luis Phelipe. Expertul Orange Sport a evidenţiat şi avantajul vârstei celor doi jucători transferaţi de FCSB, în ultima săptămână.

(n.r. despre Luis Phelipe şi Baba Alhassan) "Amândoi sunt jucători tineri. E imposibil să nu vezi perspective la ei. Au arătat calităţi. Luis pare brazilian pur, are acelaşi profil cu Tavi. Are calităţi asemănătoare, e posibil să schimbăm sistemul, abordarea în anumite meciuri. E un jucător interesant. E brazilian, îmi doream de mult un jucător brazilian." a declarat Mihai Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: poli iaşisuperligăleo grozavu 

viewscnt
Articole similare