Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amical de gală pentru naţionala României. Adversară, selecţionata din America de Sud învinsă de tricolori la Mondialele din 94 şi 98

Amical de gală pentru naţionala României. Adversară, selecţionata din America de Sud învinsă de tricolori la Mondialele din 94 şi 98

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României va disputa un meci amical în compania reprezentativei similare a Columbiei, la începutul anului viitor, în vederea pregătirii pentru EURO 2024.

România, amical de gală cu naţionala Columbiei

Echipa naţională a României va disputa în martie 2024 un meci amical cu selecţionata Columbiei, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, informează FRF.

După meciul pe care tricolorii îl vor disputa în data de 22 martie în faţa Irlandei de Nord, pe Arena Naţională din Bucureşti, naţionala va întâlni la 26 martie echipa Columbiei.

Pentru cel de-al doilea joc s-a ales Spania ca loc de disputare din dorinţa de a aduce echipa naţională aproape de suporterii din străinătate ca o recunoştinţă pentru susţinerea oferită de aceştia în meciurile din preliminariile pentru EURO 2024, precizează federaţia.

Când şi unde joacă România la EURO

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

  • 17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)
  • 21 iunie: Slovacia – Play-off B (Dusseldorf, 16:00)
  • 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)
  • 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00), Play-off B – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 locuri trei din toate cele 6 grupe EURO 2024.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalafrfeuro 2024columbia 

viewscnt
Articole similare