Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem în discuţii”. Cristiano Bergodi, anunţ în forţă după ce Rapid l-a ratat pe Alhassan: ”E un jucător care s-a remarcat”

”Suntem în discuţii”. Cristiano Bergodi, anunţ în forţă după ce Rapid l-a ratat pe Alhassan: ”E un jucător care s-a remarcat”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi (59 de ani), a făcut un anunţ important după ce echipa din Giuleşti a ratat transferul lui Baba Alhassan (23 de ani).

Rapid o va întâlni pe Petrolul vineri, 15 decembrie, de la ora 20:00, în etapa a 20-a din Superliga României.

La conferinţa de presă premergătoare duelului, Cristiano Bergodi a vorbit şi despre Baba Alhassan, jucător care a ales-o pe FCSB în detrimentul celor de la Rapid.

”E bine pentru Alhassan că s-a dus la FCSB”

Antrenorul giuleştenilor nu regretă decizia fotbalistului de la Hermannstadt şi a mărturisit că echipa de lângă Podul Grant are în vedere mai mulţi jucători în perioada de transferuri din iarnă.

”Ei ştiu ce gândesc şi am spus mereu când am avut discuţii cu ei. Ei sunt în discuţii cu anumiţi jucători. Alhassan? E bine pentru el că s-a dus acolo şi posibil va fi bine şi pentru FCSB.

Avem jucători cu care suntem în discuţii pentru că e mercato în iarnă. Nu mă refer la un singur jucător, nu există doar Baba Alhassan, chiar dacă e un jucător bun, cu tot respectul pentru el.

E un jucător bun care s-a remarcat, dar mai sunt şi alţii pe care-i avem în vizor”, a declarat Cristiano Bergodi, înainte de meci.

Rapid este pe locul 4, cu 31 de puncte, şi are patru etape la rând fără victorie în campionat, dar speră să încheie anul 2023, din care mai are de jucat două neciuri, cu bine.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodibaba alhassan 

viewscnt
Articole similare