Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemulţumire şi în vestiar la CFR Cluj! Mario Camora a izbucnit: "Aşa nu se mai poate! Nimic nu mai merge, suntem foarte supăraţi"

Nemulţumire şi în vestiar la CFR Cluj! Mario Camora a izbucnit: "Aşa nu se mai poate! Nimic nu mai merge, suntem foarte supăraţi"

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora, jucătorul echipei CFR Cluj, nu înţelege ce se petrece la formaţia sa şi de ce el şi coechipierii săi nu mai reuşesc să câştige în Superligă.

Mario Camora: "Aşa nu se mai poate! Nimic nu mai merge, suntem foarte supăraţi"

Sepsi OSK a învins duminică seara, scor 2-1, formaţia CFR Cluj, în etapa a 20-a din Superligă. A fost al optulea meci consecutiv fără victorie pentru fosta campioană a României, iar liderul vestiarului, Mario Camora, a erupt la finalul partidei. 

„Nu mai ştiu ce să zic! Avem trei-patru şanse să facem 2-0 şi meciul era terminat. Din nou însă am luat golul, apoi echipa a căzut psihic. Aşa rezultate slabe nu am avut nicodată, atâtea meciuri fără victorie. Nici nu visam să prind aşa ceva. Distanţa faţă de FCSB este mare, trebuie să facem mai multe, să fim mai concentraţi, trebuie să dăm mai multe goluri. 

Puteam să avem şase puncte în plus acum, dar, din păcate, nu am reuşit. Plecăm, din nou, cu o înfrângere. Aşa nu se mai poate! Ne trebuie o victorie. Echipa a jucat bine până a egalat Sepsi, am avut trei-patru ocazii, dar dacă nu mai dăm gol! 

Nici nu mai ştiu ce să vă spun! Nimic nu mai merge, suntem foarte supăraţi”, a declarat Mario Camora.

În clasament CFR Cluj este pe locul secund, cu 33 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului FCSB. Sepsi OSK se află pe locul 5, cu 29 de puncte. 

Afla mai multe despre: mario camoramario camora sepsi cfr cluj 

viewscnt
Articole similare