You are here:

Nervi la Cluj. Mario Camora a răbufnit după CFR - Neman Grodno: ”E Europa, de ce nu este VAR?!”

Nervi la Cluj. Mario Camora a răbufnit după CFR - Neman Grodno: ”E Europa, de ce nu este VAR?!”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate joi seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Neman Grodno, din Belarus, în manşa întâi a turului al doilea preliminar din Conference League.

Primele nemulţumiri după CFR - Neman Grodno

Formaţia din Belarus a avut o ocazie bună pentru deschiderea scorului în minutul 20, la şutul lui Alykulov, respins de Răzvan Sava. După numai un minut, Tachtsidis a reluat spectaculos centrarea lui Kamara, dar a trimis pe lângă poarta adversă.

Pe final de primă repriză, în minutul 45+1, Tachtsidis a centrat foarte bine în faţa porţii, dar Bîrligea nu a ajuns la minge şi a fost 0-0 la pauză.

Tot Bîrligea a şutat pe lângă poartă în minutul 47, iar o semnalizare eronată a unuia din tuşieri, în minutul 71, i-a privat pe clujeni de un penalty. S-a încheiat 0-0 şi săptămâna viitoare clujenii evoluează în meciul retur, pe teren neutru.

Mario Camora, fotbalistul de la CFR, a răbufnit după meciul din Gruia.

„Un meci greu, echipă agresivă, echipă care vine în presing. În prima repriză nu am intrat bine în joc. A fost o prestaţie moale, n-am avut ocazii, puţină mişcare, echipă lentă. Repriza a doua un pic mai bine, am avut ocazii, puteam să înscriem, dar asta este. La faza lui Korenica nu cred că a fost ofsaid, era penalty.

Nu înţeleg! E Europa, de ce nu este VAR?! Oricum, nu e o scuză. Nu am intrat bine, nu am făcut un meci bun. Poate în ultimele 15-20 de minute a fost mai bine.

Problema a fost că nu am intrat bine deloc, de obicei suntem o echipă, stăm sus, facem presing, stăm bine în jumătate lor. Azi nu am făcut asta. Trebuie să analizăm şi să mergem acolo să obţinem victoria”, a declarat Mario Camora la Prima Sport.

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, M. Ilie, Camora – Muhar (C. Păun 81), K. Keita, Tachtsidis – Deac (Nkololo 64), Bîrligea (P. Michael 64), M. Kamara (Korenica 46). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • NEMAN: Bialou - An. Vasliyev (Kukharchik 83), Sadaunichy, Parkhomenko, Pantia – Yakimov (Evdokimov 64), Kozlov (Legchilin 90) - Karpovich, Zubovich (Krautsou 83), Alykulov – Gweth (Savitski 64). ANTRENOR: Igor Kovalevich
 

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujconference league 

viewscnt
Articole similare